İstanbul Aydın Üniversitesi yılın gönüllülerini seçti

İstanbul Aydın Üniversitesi yılın gönüllülerini seçti

 İstanbul Aydın Üniversitesi(İAÜ) ve Türkiye Yardım Severler Derneği(TYSD)  Bakırköy Şubesi tarafından Dünya Gönüllüler Günü’nde düzenlenen etkinlikle ödüller sahiplerini buldu.

Gecede ünlü Yazar Ayşe Kulin, Sinema Sanatçısı Ediz Hun, Gazeteci-Yazar, Sunucu Tuluhan Tekelioğlu ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na yardımseverlik ve gönüllülük çalışmalarına olan desteklerinden ötürü  yılın gönüllüsü ödülü  verildi.

 Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigar İzmirli ve TYSD Bakırköy Şube Başkanı Türkan Alper’in evsahipliğinde İAÜ Halit Aydın Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte; Kulin, Hun, Tekelioğlu ve Kerimoğlu’na gönüllü çalışmaların önemini toplumsal olarak vurgulamak ve gönüllü çalışmalara teşvik etmek amacıyla plaket sunuldu.

 Törende bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: “Cömert, alicenap ve yardımsever Bakırköy halkının desteğiyle sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak gönüllülük ve yardımseverlik çalışmalarına olan desteğimizin artarak devam edeceğinin sözünü veriyorum.”

Törende ayrıca; gönüllülük çalışmalarına katkılarından dolayı Sheraton Ataköy ve LC Waikiki kurumlarına da plaket takdim edildi.