İstanbul'da 39 ilçede alarm! 2 bin polisle tüm şehir arandı!

İstanbul'da 39 ilçede alarm! 2 bin polisle tüm şehir arandı!

İstanbul'da 39 ilçede 2 bin polisle gerçekleştirilen ve polis helikopterinin de destek verdiği 'Kurt Kapanı-9' operasyonunda yaya ve sürücülere yönelik uygulama gerçekleştirildi.

İstanbul  Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 39 ilçede tam 82 ayrı noktada 2 bin polis ile "Kurt Kapanı-9" uygulaması yaptı.

ŞÜPHELİ ARAÇLAR DENETLENDİ

İstanbul'da 39 ilçede gerçekleştirilen 'Kurt Kapanı 9' denetimi kapsamında, Bostancı köprü altı ve  Dolmabahçe'de şüpheli araçlar denetlendi.

82 NOKTADA DENETİM YAPILDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde; İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü,  İstanbul Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü, Foto Filim Şube Müdürlüğü ve  İstanbul  Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü personelinin katılımıyla  İstanbul'da 82 noktada denetim gerçekleştirildi.

2 BİN POLİS KATILDI

2 bin emniyet personelinin katılımıyla gerçekleştirilen Kurt Kapanı 9 denetimi kapsamında  Kadıköy Bostancı Köprüsü altı ve  Dolmabahçe'de şüpheli araçlar denetlendi. Sürücüler ve beraberindekilere kimlik kontrolü yapan ekipler, araçları didik didik aradı. Araçların trafiğe uygunluğu da polisler tarafından araştırıldı. Denetimlere polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul'da yürütülen operasyondan fotoğraflar: