Kazada kafası parçalanan motosikletli, metro istasyonuna uçtu!

Kazada kafası parçalanan motosikletli, metro istasyonuna uçtu!

Bursa'da direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafa tası parçalanarak metro istasyonuna uçan sürücü, hayatını kaybetti.

Nilüfer ilçesinden şehir merkezine gelen Kadir  Kayalı (29) motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafa tası parçalanarak metro istasyonuna uçan Kadir  Kayalı olay yerinde hayatını kaybetti.

KAFA TASI PARÇALANDI

Olay  Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Gece 02:00 sıralarında Nilüferden şehir merkezine gitmekte olan Kadir  Kayalı bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybedip demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile kafa tası parçalanan  Kayalı metro istasyonunun merdivenlerine uçarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kullandığı motosiklet ise 40 metre uzaklıkta demir bariyerlere asılı şekilde durabildi.

POLİSLER FARK ETTİ

Devriye atan polisler tarafından fark edilen  Kayalı için olay yerine ambulans gelirken Kayalının hayatını kaybettiği öğrenildi.

KURYELİK YAPIYORDU

Kadir Kayalının sosyal medya hesabında, kuryelik yaptığı öğrenildi. Kayalıdan geriye motosikleti ve çalıştığı iş yerisindeki fotoğrafları kaldı.Polis olay ile ilgili tahkikat başlattı.