Maltepe Trabzon'lular Derneği Eğitim ve Kültür Derneği açıldı

Maltepe Trabzon'lular Derneği Eğitim ve Kültür Derneği açıldı

Maltepe Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen arsa üzerine bölgede yaşayan Trabzonlu iş adamları tarafından yaptırılan Başkanlığını Kamil Karabak'ın yürüttüğü  Maltepe Trabzon'lular Derneği Eğitim ve Kültür Derneği Merkezi törenle açıldı.

İki katı Maltepe Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak kullanılacak olan dört katlı merkezin açılışına İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, AKP Teşkilat Başkanı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Erol Kaya Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, DYP Eski İl Başkanı Faik İçmeli, Maltepe Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve kalabalık bir hemşehri grubu katıldı.

Ali Kılıç, açılış törenine katıldıktan yayınladığı mesajda, 'Maltepe Trabzonlular Derneği Eğitim ve Kültür Merkezi İlçemize hayırlı olsun. Belediyemiz ve Maltepe Trabzonlular Derneği arasında imzalanan protokol sonucunda geçtiğimiz yıl yapımına başlanan tesis tamamlandı. Trabzonlu hemşehrilerimize modern, samimi ve ihtiyaçlarına cevap verecek Dernek Binası’nı kazandırdık. Kazandırdığımız bu eserin açılışına; İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Maltepe Kaymakamı Sayın Meftun Dallı, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri katıldı. İlçemize hayırlı olsun' dedi.