Murat Ülker'den 'yağlarla' evet açıklaması

Murat Ülker'den 'yağlarla' evet açıklaması

1 Nisan'da sosyal medyada yayınlanan reklam ile AKP'lilerin hedefi olan Murat Ülker 16 Nisan referandumunda vereceği oyu belli etti

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 16 Nisan’da yapılacak referandum için ‘evet’ oyu vereceğini gösteren bir tweet paylaştı.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar teneke yağlarının resimleri ile birlikte "Ben EVET diyorum. @MU_ULKER naber?" diye yazdı. Murat Ülker de İbrahim Çağlar'a "1974'ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim." şeklinde karşılık verdi.


Murat Ülker, Twitter'daki hesabında paylaştığı mesajda “1974'ten bu yana Aile geleneğimiz Evet. Şimdi de EVET'i severim” ifadelerini kullandı.

Ülker, kendisine “Yazık, durum bu kadar kötü demek” yazan bir kullanıcıya da “Yok be yau” diyerek cevap verdi.

1 Nisan tartışması

Murat Ülker, 1 Nisan’da Ülker firmasının hazırladığı bir reklam filmi ile gündeme gelmişti. Sosyal medyada tartışma yaratan reklam, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilişkilendirilmişti. Tartışma yaratan reklam üzerine Murat Ülker ve Ülker firmasından açıklamalar gelmiş, reklamı hazırladığı belirtilen kişilerin açığa alındığı ifade edilmişti.