O hastanede doktor kalmadı

O hastanede doktor kalmadı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde bazı servislerinde doktor kalmadığını bildirdi

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle açığa alınanlar yüzünden Doğu Anadolu'ya hizmet veren Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde bazı servislerinde doktor kalmadığını bildirdi. Rektör Prof. Dr. Çomaklı, "Hastane kapansa bile FETÖ ile mücadeleden vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Çomaklı, FETÖ ile mücadelenin Atatürk Üniversitesi'nde tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Çomaklı şöyle konuştu:

"Hastanemizde açığa alınanlardan dolayı bazı servislerimizde doktor kalmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla, hastane kapansa bile FETÖ ile mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.

Bugün itibariyle yaklaşık 160 civarında ihraç var. Açığa alınan veya ihraç edilenler izinden geriye dönenler de olacak. Rektörlük seçimlerden önce adaylar içinden sadece ben, bu cemaatleşmenin kökünü kazıyacağımı ifade etmiştim.

Yani üniversitelerde cemaatçiliğin ve gruplaşmanın olmaması gerektiğini, birinci önceliğin liyakat olması gerektiğine inanan biriyim."