Şehitlerin anısına Türkiye’de ilk kez 'üzülme' konseri

 Şehitlerin anısına Türkiye’de ilk kez 'üzülme' konseri

Başakşehir Abdi İbrahim Ortaokulu öğretmenleri, terör kurbanı meslektaşları anısına Türkiye’de ilk kez gerçekleşen örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atmışlardır. 

Abdi İbrahim Ortaokulunun duyarlı öğretmenlerinin, bu yıl terör kurbanı olan Şenay Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz başta olmak üzere; tüm şehit öğretmenlerin anısına Türkiye’nin farklı coğrafyalarından seslendirdikleri türkülerle hazırladıkları “ÜZÜLME” adlı albüm, 24 Kasım 2017’tarihinde ülke çapındaki tüm müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini almıştır. Albümün geliri ise Şanlıurfa / Siverek Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz İlkokuluna bağışlanacaktır. Projenin ilerleyen aşamalarında elde edilen gelirin fazla olması durumunda,  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki terör mağduru okullara da destek sağlanması planlanmaktadır.   
 24 Kasım 2017 tarihinde müzik marketlerdeki yerini alan “ÜZÜLME” Albümü sosyal medyanın ve halkımızın büyük beğenisini topladığı gibi yerel ve ulusal basında da geniş bir yer bulmuştur. Projemizin tanıtımı ve amacını en güzel şekilde belirtmek ve farkındalığımızın önemini göstermek amacıyla Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet YILMAZ’a ziyarette bulunup, devamında da TBMM’deki değerli vekillerimizle projemizi paylaşma imkânı bulduk.Projenin diğer bir ayağı da, Dünya Kadınlar Günü kapsamında yine tüm geliri yardım amaçlı olmak üzere 10 Mart 2018 Cumartesi Günü 19.00-21.00 saatleri arasında Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezinde verilecek konserdir. Bu konsere ayrıca, dünyaca ünlü keman virtüözü Muhammed YILDIRIR konuk sanatçı olarak katılacaktır. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN ve Necmettin YILMAZ’ın değerli aileleri de konserimizi, katılımlarıyla onurlandıracaklardır.