Serumla güçlendiriyorlar... Dövüştürüyorlar

Serumla güçlendiriyorlar... Dövüştürüyorlar

Taksim'deki bir binadan gürültülerin gelmesi ile içeri girenler gözlerine inanamadı. Terk edilmiş binada dövüştürülmek üzere eğitilen köpekler bulundu. Binanın içerisinde duvarlardaki serumlar dikkat çekti. Duvara astıkları serumlarla köpeklerin güçlendiriyorlardı.

Taksim Balo Sokak’ta gürültü geldiği ihbarı üzerine metruk bir binaya giden zabıta ekipleri, içeride sokak dövüşünde kullanılan köpeklerle karşılaştı. Binada, köpekleri güçlendirmek için kullanılan çok sayıda serum duvarlara takılmış halde ele geçirildi. 

Beyoğlu Taksim Tarlabaşı Bulvarı Balo Sokak üzerindeki bir metruk binadan “havlama” sesi gelmesi üzerine vatandaşlar belediye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kapıyı tam kıracakları esnada binada yaşadığını iddia eden bir şahıs zincirlenmiş kapıyı kırdı. İçeriye giren ekipler, sokak dövüşünde kullanıldığı iddia edilen köpeklerle karşılaştı. Sahibi olduğunu söyleyen şahıs, köpekleri alarak sokaktan uzaklaştı.