'Sevgi Yürüşü' ile iktidara

'Sevgi Yürüşü' ile iktidara

24 Haziran Seçimleri için milletevkili adayları Türkiye genelinde çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul 3'üncü Bölge'de CHP'nin adayları her gün sokak soka geziyor. Seçim çalışmalarını kapsamında CHP'li vekil adayları Güngören ilçesine çıkarma yaptı. Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirip, vatandaşlara çiçek dağıttılar.

Barış CAN / YURT

CHP 3. Bölge milletvekili adayları Özgür Karabat,  Şebnem Nur Çalışkan, Arzu Attepe CHP Güngören İlçe Başkanlığı ve Güngören Gençlik Kolları başkanları ve partililer ile birlikte Güngören'in İnönü, İlkyuva, Kınalı ve Menderes Caddelerinde 'Sevgi Yürüyüşü' gerçekleştirerek gül dağıttı ve vatandaşlardan destek istedi.  CHP'li gruba vatandaşlar balkonlardan da alkışlarla destek verdi.

'VATANDAŞ HUZUR BARIŞ İSTİYOR'

CHP'li Karabat vatandaşın AKP'ye tepkili olduğunu belirterek, artık, huzur, barış, demokrosi ve özgürlük istediğini söyledi.

'SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ' İLE İKTİDARA

CHP'li adaylar Güngören'de, 3'üncü Bölge'de, İstanbul'da, Türkiye'de ibrenin CHP'den yana döndüğünü belirterek sevgi ile iktidara yürüdüklerini ifade ettiler. 

İBRE TERSİNE DÖNECEK

16 Nisan Referandumu'nda Güngören'de yüzde 54 ile 'evet' çıktığını söyleyen adaylar, 24 Haziran Seçimleri'nde bu sonuçlar üstüne koyarak tersine döneceği iddiasında bulundular.