Şişli’de 29  Ekim’de yine Cumhuriyet coşkusu

Şişli’de 29 Ekim’de yine Cumhuriyet coşkusu

Belediyelerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları belli olmaya başladı. 29 Ekim kutlamaları denilince Türkiye’de ilk akla gelen ilçelerden birisi olan Şişli Belediyesi de programını açıkladı. 

Şişli Belediyesi, Cumhuriyet’in 96. yılı kapsamında hazırladığı programla İstanbul halkını ve ülkenin dört bir yanından kutlamalar için gelecek katılımcıları sokakta bir araya getiriyor.

Şişli Belediyesi’nin 26-27-28-29 Ekim günlerinde düzenlenecek olan ‘Benim Cumhuriyetim’, halkı sokaklara yayılan bir festivalde buluşturmak için eğlenceli bir içerik hazırlayarak, sokak lezzetleri, sokak müziği, konserler, atölye çalışmaları, sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleri ile dopdolu bir program sunuyor.

“Benim Cumhuriyetim” kapsamında 26 Ekim’de Metin Özülkü ve orkestrası ile Sibel Alaş ve Jale, 27 Ekim’de Faruk Demir, 28 Ekim’de Ceza’nın Maçka Demokrasi Parkında sahne alacağı konserler şehirdeki kutlamaları büyük bir şölene dönüştürüyor.

29 Ekim’de düzenlenecek ‘Şişli Cumhuriyet Bayramı Şöleni’nde ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Şişli’de bulunan evi önünden başlayacak kortejde on binlerce kişiden oluşan kalabalık, Şişli’yi dolaşarak Teoman konseri için Maçka Demokrasi Parkı’nda bir araya geliyor.

10:30’da başlayarak gece yarısına kadar sürecek olan, Maçka Demokrasi Parkı, Nişantaşı Sanat Parkı, Mıstık Parkı, Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Halaskargazi Caddesi’nde gerçekleşecek “Benim Cumhuriyetim” etkinliklerine coşkulu kutlamalar için yoğun bir kalabalığın katılması bekleniyor.