Tır şoförü Milli Piyango'dan 1.2 milyon kazandı!

Tır şoförü Milli Piyango'dan 1.2 milyon kazandı!

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı özel çekilişinde çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin yanı sıra yine çeyrek bilete isabet eden 5 milyon liralık biletin bir talihlisi de Ordulu çıktı. TIR şoförü olan talihli 20 bilet aldığını bir çeyrek bilete 5 milyon TL çıktığını açıkladı.

Yılbaşı özel çekilişinde 5 milyon lira 2551923 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Çeyrek biletlerden birisi Ordulu TIR Şoförü Mutlu Gökmen Kaya'ya çıktı. Ordu'da yıllardır TIR şoförlüğü yapan 5 yıllık evli ve 2 çocuk babası Mutlu Gökmen Kaya, Ankara'ya giderek Milli Piyango Genel Müdürlüğünden 1 milyon 250 bin lirasını aldı.

Mutlu Kaya, ilk etapta bir Range Rower marka araç aldığını belirterek, “Yıllardır Range Rover hayalim vardı, onu gerçekleştirdim. Ordu'dan lüks bir daire alacağım. Yeni Orduspor’a 50 bin TL bağış yapacağım, tır şoförlüğüne devam edeceğim” dedi.

‘ANKARA’DA KARŞILAŞTIK’

Mutlu Kaya, 61 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletten birinin de Ordu Akkuş nüfusuna kayıtlı, ismini bilmediği birine çıktığını iddia etti. Kaya, “Diğer büyük talihlinin birinin Ordu Akkuşlu olduğunu öğrendim. Hatta talihliyle bugün Ankara’da Milli Piyango’da karşılaştık. Bileti Ordu’dan bir bayi, Samsun’dan Milli Piyango’dan almış, Samsun’da satmış. Samsun’da seyyar satıcıdan bileti aldığını bana söyledi. Kısa bir görüşmemiz oldu, ayrıldı, daha görüşemedik” diye konuştu.