Turkcell avukatından mafya usulü tahsilat

Turkcell avukatından mafya usulü tahsilat

Turkcell'in evine haciz gönderdiğini ifade eden Çağlar K. isimli yurttaş, haciz işlemini yapan hukuk firmasının ve avukatının kendilerini tehdit ettiğini aktardı.

Çağlar K. isimli bir vatandaş, sosyal medya hesabından Turkcell'e sitem etti.

Turkcell'in evine haciz gönderdiğini ifade eden Çağlar K., haciz işlemini yapan hukuk firmasının ve avukatının kendilerini tehdit ettiğini aktardı.

Hukuk bürosunda, kendisine hakaret edilip, üzerine yüründüğünü ve darp edilmeye çalışıldığını ifade eden Çağlar K., hukuk bürosunun; nişanlısını, kayınbabasını ve çevresini de arayarak tehditler savurduğunu iddia etti.

'O İŞ ÖYLE OLMUYOR SAYIN TURKCELL'

"Baro ve Turkcell hiçbir yardımda bulunmuyor" diyen Çağlar K., "Büyük bir hukuk terörü ile karşı karşıyayız" diye ifade etti.

Çağlar K., Twitter hesabından Turkcell'i etiketleyerek, "Mafya avukatlarıyla müşterisini tehdit edip tahsilat yapıyor. Bunun karşılığında sadece hukuk bürosuyla irtibata geçilip gerekli aksiyonlar alındı diye bizi baştan savıp göndermeye çalışıyor. Turkcell ve Boz hukuk firması" diye yazdı.

"Yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili avukatlık bürosuna gerekli uyarılar yapılmıştır" yanıtını veren Turkcell'e Çağlar K. ise, "O iş öyle olmuyor Sayın Turkcell bunun ilgili somut bir şey istiyoruz bugün benim başıma gelen yarın başka birinin de başına gelebilir. Avukatlık bürosuna gerekli aksiyonları aldığınıza nasıl emin olacağız" şeklinde bir cevap verdi.

İşte o paylaşımlar: