Üniversiteli öğrenci, genç kadını kılıçla katletti

Üniversiteli öğrenci, genç kadını kılıçla katletti

Üniversite öğrencisi Günhan Öztürk, 21 yaşındaki Ege Üniversitesi öğrencisi Zülal T.’yi beraber gittikleri evinde kılıçla öldürdü. İki gencin barda tanıştığı, daha sonra Öztürk'ün evine gittiği belirtildi.

 İzmir’de Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Günhan Öztürk (26), Ege Üniversitesi öğrencisi Zülal T.’yi, (21) kılıçla öldürdü. Polisi arayarak kendini ihbar eden Öztürk, tutuklandı.

Günhan Öztürk., gece gittiği barda Ege Üniversite Edebiyat Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Zülal T. ile tanıştı. Barda birlikte alkol alan iki genç, daha sonra  Öztürk’ün Bornova’daki evine gitti.

AŞIRI KAN KAYBINDAN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Evde, ikili arasında tartışma çıktı. tartışmanın ardından Öztürk, evdeki küçük bir kılıçla Zülal T.’yi boğazı ve omzundan ağır yaraladı. Aşırı kan kaybeden genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Günhan Öztürk, bir süre sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. Olay yerine giden Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro ekipleri, evin yatak odasında Zülal T.’nin cansız bedenini buldu.

Polis kendini ihbar eden Öztürk’ü bir parkta buldu. Günhan Öztürk, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gözaltına alınan Öztürk’ün ailesinin de aynı apartmandaki bir dairede yaşadığı, ancak olay günü şehir dışında bulundukları belirtildi.