Zonguldak'ta okulda patlama: ölü ve yaralılar var

Zonguldak'ta okulda patlama: ölü ve yaralılar var

Zonguldak’ın Çaycuma Mesleki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

Zonguldak’ın Çaycuma mesleki teknik ve endüstri meslek lisesinin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamada 1 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kalorifer kazanında meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 2’si öğretmen 4’ü öğrenci olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Çaycuma Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı.

Patlamada yaralanan okul müdürü Ali Gücük, müdür yardımcısı Durmuş Uçar, kalorifer görevlisi Süleyman Uçar, öğrenciler Serhat İlgen, Gürkan Taşçı, Ergün Uzun ve Ümit Yağcı hastaneye kaldırıldı.

Sağlık ekiplerinin incelemesinde, okulda hizmetli olarak görev yapan Selahattin K.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli de incelemede bulunmak üzere okula geldi. Patlama nedeniyle okul bugün 1 gün süreyle tatil edildi.