Uçurumun ucunda bir AKP

AKP; sayılamayacak kadar yolsuzluk, vurgun, yağma, talan, taciz ve tecavüzlerle hep gündemde kaldı.

Yine gündemde kaldıkları bir konuda köprülerdeki intihar şovlardı. AKP her sıkıntıya düştüğünde bir AKP’li çıkıyor köprüye başlıyordu intihar şova.

Ne garip ki intihar şov başladıktan sonra gökten inen melek gibi bir başka AKP’li beliriyor ve sözde intihar girişimcisini kurtarıyordu. Böylece AKP’liler de mutlu mesut evlerinin yollarını tutuyorlardı.

Tarih;

25.12.2015

Medyada ortak gündem; “intiharın eşiğinden Erdoğan kurtardı”

Bakın haber nasıldı:

"Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurtardı. Erdoğan, intihar girişiminde bulunan kişiyi kararından vazgeçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyu bugün Boğaziçi Köprüsü'ndeki bir intihar vakası ile karşılaştı.

Şahsı fark eden Erdoğan'ın korumaları araçtan inip, intihar etmek isteyen V.Ç.'yi vazgeçirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorunla ilgilendiğini duyması üzerine bu kişi, köprüden aşağı atlama tehdidine son vererek Erdoğan'ın makam aracının yanına gitti.

Siirtli olduğunu ve ailevi problemler nedeniyle bunalıma girdiğini belirten kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Ardından şahıs bir araca bindirilip götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dinlediği vatandaşın sorunlarının çözümüne yardımcı olunması için yetkililere gerekli talimatları verdiği kaydedildi….”

Ne güzel değil mi?

Yerseniz, tabii…

Dolma da var!..

Bakın daha sonra Erdoğan’ın kurtardığı isim Vezir Çatraş, 2017 yılında yeniden gündeme geldi. Çatraş, bir kişiyi öldürüp evini de yakmıştı.

Nasıl gelecekti ki?

Bakın bunların CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerine saldırttıkları kahramanları Osman amcaları da hırsız çıkmadı mı?

Tarih;

08 Temmuz 2018

Medyada yine bir intihar girişimi ve bu sözde girişimin önlenme senaryosu var.

Hadi okuyalım;

“Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlamak isteyen bir kişiyi intihardan vazgeçirdi.

Alınan bilgiye göre, T.T isimli bir kişi, dün akşam saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Bu sırada Tuzla'daki konutundan çıkarak, Avrupa Yakası'na geçmekte olan Başbakan Binali Yıldırım, intihar girişimini görmesi üzerine konvoyunu durdurarak, korkuluklarda bulunan vatandaşın yanına gitti. 

Bu sırada görevlilerin ikna etmeye çalıştığı T.T, karşısında Başbakan Yıldırım'ı görmesi üzerine intihardan vazgeçti. Yıldırım, korumalarının yardımıyla korkuluklardan alınan vatandaşa sarıldı ve teselli etmeye çalıştı.

Vatandaşa su ikram eden Yıldırım'ın da duygulandığı görüldü.

Yıldırım, 'Hadi gel beraber gidelim' diyerek elinden tuttuğu vatandaşı makam aracına götürdü.

Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine T.T ile birlikte gitti.

'Her şey güzel olacak, canını sıkma'

Başbakan Yıldırım ile T.T isimli vatandaş, bir süre makam aracında sohbet etti.

Daha sonra düğünün gerçekleştirildiği salonda da devam eden sohbet sırasında Başbakan Yıldırım, 'Bir daha böyle şeyler aklına getirme. Biz Müslümanız, hiçbir şey insanın hayatına son vermek için sebep olamaz. Hepimizin zaman zaman bunalıma girdiği dönemler olmuştur. Böyle bir durumda yapılması gereken şey; Allah'a sığınmak ve sabretmek. Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır, her darlığın sonunda bir ferahlık vardır. Cenab-ı Hak'tan asla umudumuzu kesmememiz lazım. Allah nasip etti, seninle böyle karşılaşmamızı vesile etti ve işi tatlıya bağladık. Bundan sonra her şey daha güzel olacak, canını sıkma' ifadelerini kullandı…”

Hani her şeyde Müslümanlık maskesine sığınmıyorlar mı?

İnsanları da dinden imandan ettiler.

Hani tam bir güler misiniz yoksa ağlar mısınız durumu…

Ne diyor Yıldırım?

“Allah nasip etti, seninle böyle karşılaşmamızı vesile etti ve işi tatlıya bağladık.”

Allah’a bile iftira atmaktan çekinmiyorlar.

Senaryoyu sahneye koymuşsun, sonra Allah’ı da ortak ediyorsun.

Tarih;

2 Mayıs 2019

Sahnede bu defa eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve yine bir sözde intihar girişimcisi var…

İntiharcı, üzerine AKP logolu bir tişört giymiş, korkuluklardan sarkmış, kurtarması için Davutoğlu’nu bekliyor…

İntihar etmek isteyen genç adamı Ahmet Davutoğlu engelleyecek ya, Davutoğlu kurtarmaya gelmekte gecikiyor, ne yapsın intihar girişimcisi cebinden telefonunu çıkarıyor başlıyor oynamaya…

Ve sonunda senaryo gereği; o sırada köprüden geçen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, korkuluklara çıkan AKP'li genç ile iletişime geçerek ikna etmeyi başarıyor ve onu kurtarıyor.

Sosyal medyada alay konusu olan intihar girişimi için şöyle de dendi;

“Bezmişsin, üstünde AKP tişörtü,

tam köprüden kendini atacaksın,

o an gökten ekose ceketli bi melek iniyor...

Bakıyorsun ki, Davutoğlu!..”

Gülmeyin!

Gülüyoruz hep ağlanacak halimize. 

Önceki ve Sonraki Yazılar