1 kaşık yiyince yıllarca öksürtmüyor!

1 kaşık yiyince yıllarca öksürtmüyor!

Bu karışımdan sadece bir kaşık tüketenin, hastalık yanından bile geçmiyor. Yalnızca bir kaşık tüketilmesi yıllarca öksürüğe karşı koruyor.

Yeniçağ'dan Mine Akcan'ın aktardığına göre karaturpu oyulduğunda içine zencefil, zerdeçal ve bal ekleyerek yapılan bu karışımdan sadece 1 kaşık tüketmek yıllarca öksürüğü kesiyor.

63cb7292bf2144196c9f07cf.webp

KARATURP, ZENCEFİL, ZERDEÇAL VE BAL KARIŞIMI

Karaturp, zencefil, zerdeçal ve bal karışımı şifa saçıyor. Karaturpun özellikle soğuk kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek için mucizevi bir sebze olduğu biliniyor. Bu bitkinin öksürük, balgam ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara da iyi geldiği belirtiliyor.

Karaturpu oyup içine zencefil, zerdeçal ve bal ekleyip doğal bir ilaç yapabilirsiniz. Bu karışım babaannelerimizin bize öğrettiği bir sır olarak gün yüzüne çıkmayı başardı. Karaturp, aynı zamanda sindirim, karaciğer, kan şekeri ve cilt sağlığı için de oldukça faydalı.

oksuruk-2008297.jpg

ÖKSÜRÜĞÜ KESİYOR

C vitamini ve antioksidanlar bakımından zengin olan karaturpun diğer faydalarını öğrenmek için bir sağlık uzmanına danışmak ise son derece önemli. Bu karışımla birlikte uzun süre boyunca öksürük sorunu yaşamayacağını belirtiliyor.