4 kişiyi öldürüp derin dondurucuda sakladı! O caninin ifadesi şoke etti

4 kişiyi öldürüp derin dondurucuda sakladı! O caninin ifadesi şoke etti

İZMİR'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan katil zanlısı Saparmurat Haliyev'in ifadesi ortaya çıktı.

İzmir'de Saparmurat Haliyev, sevgilisi Gülkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyazova (30) ile Laçin Geldiyazova (28) ve erkek arkadaşı Ruslan Kerimov'u öldürdükten sonra 160 parçaya ayırmıştı.

Cesedi bulunanlardan Ruslan Kerimov'un, Leyla Geldiyarova'nın erkek arkadaşı olduğu, şüpheli Haliyev'in de bu kişilerle aynı evde yaşadığı vurgulandı.

Kan donduran ifadeye göre zanlı, "Sevgilim Gülkamar'a olaydan önce 'beni aldatırsan seni de kızlarını da keserim' demiştim. Beni aldattı. Bu yüzden cinayetleri işledim. Eve hepsi ayrı ayrı geldi. Sonra da…" dedi.

Anne Hanymova ile kızlarının Türkiye'ye 2019 yılında geldikleri, İzmir'de bakıcılık yaptıkları anlaşıldı.

ÖNCE 1 BARDAK SU İSTEDİ

Saparmurat Haliyev ile ilgili yeni ayrıntılar ise SABAH ulaştı. Ekiplerden önce bir bardak su istedi, ardından vahşeti tek tek anlattı. 13 Haziran'da işlediği cinayeti, 10 yıllık sevgilisi Gulkamar Hanymova'yı kıskandığı için işlediğini söyleyen Saparmurad Hallyev "Hepsini 160 parçaya böldüm. Cep telefonlarını sattım, derin dondurucu aldım" açıklaması yaptı.

'TEK TEK ÖLDÜRDÜM'

İzmir kasabı olarak bilinen Saparmurat Haliyev'in yakalandığı polislere ilk mülakaatta, "Sevgilim Gülkamar'a olaydan önce 'beni aldatırsan seni de kızlarını da keserim' demiştim. Beni aldattı. Bu yüzden cinayetleri işledim. Eve hepsi ayrı ayrı geldi. Gelenleri tek tek öldürdüm" dediği ortaya çıktı.

POLİSLERE DE SALDIRMIŞ

İzmir kasabının cinayetlerden sonra Bayraklı'dan Çeşme İlçesi'ne gittiğini ve bir süre ormanlık alandaki bir ağaç kavuğunda saklandığı, karnı acıkınca ağaç kavuğundan çıkarak yakınlardaki bir inşaat alanında bulunan konteynırların olduğu yere gelince polisler tarafından yakalandığı ortaya çıktı. İlk başta polislere teslim olmak istemeyen Haliyev'in bıçakla ekiplere saldırmaya çalıştığı, havaya ateş açılınca bıçağı yere bıraktığı açıklandı.