Asla çöpe atmayacaksınız! İşte dişleri inci gibi beyazlatan o yöntem

Asla çöpe atmayacaksınız! İşte dişleri inci gibi beyazlatan o yöntem

Dişleri inci gibi bembeyaz yapacak doğal yöntemi sizler için araştırdık. Bu yöntem ile diş beyazlatma işlemi yaptırmadan beyaz dişlere kavuşacaksınız.

Dişlerimizde sarılığa neden olan diş taşlarını temizlemek için pek çok doğal yöntem mevcuttur. Bunlardan biri de ceviz kabuğudur. Bundan sonra ceviz kabuklarını asla çöpe atmak istemeyeceksiniz. Peki, ceviz kabuğu dişlere nasıl uygulanır?

lkjh.webp

İşte dişleri bembeyaz yapan ceviz kabuğu

CEVİZ KABUĞU İLE DİŞLER NASIL BEYAZLATILIR?

Diş tartarlarını yok etmek için ceviz kabuğu en etkili doğal yöntemlerden biridir. 1 su bardağı suda yaklaşık 50 gram kadar ceviz kabuğunu kaynatın. 20 dakika kaynatmak yeterli olacaktır. Süre sonunda ceviz kabuğu suyunu soğumaya bırakın.

Ceviz kabuğu suyu soğuduktan sonra diş fırçanızı bu suda 10 dakika kadar bekletin. Ardından diş fırçasını alın ve nazik bir şekilde dişlerinizi fırçalayın. Ceviz kabuğu suyu yöntemini günde 3 defa uygulayın.

Düzenli olarak kullandığınızda dişlerinizde bulunan tartar ve plak önemli ölçüde azalacak. Bu mucizevi ceviz kabuğu suyu yöntemi aynı zamanda dişlerde yeni tartar ve plak oluşumunu da önler.