Aspirin-Limon karışımı... Aspirin limon kürü nasıl yapılır? Aspirin limon kürü ne işe yarar?

Aspirin-Limon karışımı... Aspirin limon kürü nasıl yapılır? Aspirin limon kürü ne işe yarar?

Cilt sağlığını korumak oldukça önemlidir... Cilt sağlığını korumak için öncelikle cildin ihtiyacı olan bileşenleri cilde sağlamak gerekir.

Son zamanlarda herkesin araştırdığı limon-aspirin kürününün faydaları ve hazırlanışı.

limon-aspirin2.jpg

Özellikle sivilce ve yara izlerinin kısa süre içerisinde tedavi edilmesine yardımcı olan limon aspirin kürünün düzenli kullanılması cilt yüzeyinin sağlıklı bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olacaktır.

Limon-aspirin kürünün malzemeleri:

6 adet aspirin

1 limonun suyu

1 tatlı kaşığı bal

1 çay kaşığı karbonat


Limon-aspirin kürünün hazırlanışı ve kullanılışı

İlk olarak aspirinleri güzelce ezin. Aspirinleri ezme işlemini tamamladıktan sonra 1 adet limon suyu ile asprin tozlarını birleştirin. İki malzemeye birbirleriyle tepkimeye girecektir.

Ardından bal karbonat dilerseniz zeytinyağını da karışımın içerisine ilave edin ve homojen bir kıvama gelene dek güzelce karıştırın. Hazırladığınız maskeyi cildinize yahut sorunlu olan bölgenin üzerine sürebilirsiniz.

20 dakikalık bekleme süresinden sonra cildinizi ılık suyla güzelce yıkayın. Faydasını görebilmek için haftada 2 gün olacak şekilde düzenli olarak uygulamayı ihmal etmeyin.

Limon-aspirin kürünün faydaları:

Limon ve aspirin kürü cilt yüzeyindeki lekelerin kısa süre içerisinde tedavi edilmesine yardımcı olurken aynı zamanda cildin sağlıklı ve parlak bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olmaktadır.

Cilt yüzeyinde solukluk ve kuruluk probleminin yok olmasını sağlarken cilt hücrelerinin yenilenmesine katkı sağlamaktadır.