B12'nizi tavan yaptıracak formül ortaya çıktı! Sadece 3 kaşık...

B12'nizi tavan yaptıracak formül ortaya çıktı! Sadece 3 kaşık...

B12 vitaminini tavan yaptıracak formül bulundu. Yalnızca 3 kaşık tükettiğinizde artık vitamin haplarına elveda diyeceksiniz.

B12 vitamininin eksikliği insan vücudu için temel sorunlara yol açabilir. Bunlar arasında; yorgunluk, unutkanlık, baş ağrısı ve dikkat eksikliği gibi problemler vardır. Bu sorunlar ise maalesef günlük yaşantınızı olumsuz etkileyebilir.

Ancak, bu mucizevi formül ile B12 seviyeniz tavan yapacak, beyniniz aydınlanacak.

B12 VİTAMİNİ ARTIRAN KÜR

B12 vitaminini karşılayan birçok besin vardır. B12 vitamininin kaynağı mor lahanada gizli. Mor lahana B12 seviyelerini artırır ve hafızayı güçlendirir. Mor lahanayı kür şeklinde tüketmek fayda sağlayacaktır. Peki, mor lahana kürü nedir ve nasıl yapılır?

İşte B12 vitaminini artıran o kür...

b12-vitamini-eksikligi-mi-var-iste-dogal-tedavi-icin-kirmizi-lahana-mor-lahana-kuru-tarifi-h1660199756-70f62e.jpg

MOR LAHANA KÜRÜ

B12 vitaminine doyuran besinlerden biri de mor lahanadır. Ayrıca mor lahana bol miktarda C vitamini içerir. Ayrıca mor lahana az kalorili ve besin lifi bakımından yüksektir. Sizi tok tutar ve beslenme gereksinimlerinizi karşılar. Bağışıklık sistemini de güçlendirir.

MOR LAHANA KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

1 tane orta boy kırmızı lahanayı ince ince doğrayın. Ardından üzerine 1 yemek kaşığı tuzu dökün ve güzelce karıştırın. Karıştırdıktan sonra kavanoza doldurun. Yaklaşık 2 saat sonra kapağı açın ve üzerine yarım çay bardağı elma sirkesi ekleyin. Sirke yerine su da ekleyebilirsiniz. Kavanozun kapağını kapatın ve buzdolabında 5 gün bekletin. Daha sonra günde 3 kaşık olacak şekilde tüketin. Dilerseniz salatalarınıza da ekleyebilirsiniz.

NOT: Bu haber genel bilgi amaçlıdır. Bir uzman görüşü alın.