Bakan Koca'ya Tepkiler Büyüyor

Bakan Koca'ya Tepkiler Büyüyor

Doktor ,Hemşire ve Sağlık görevlileri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vermiş olduğu sözü yerine getirmesini istiyorlar.

Doktor ,Hemşire ve Sağlık görevlileri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vermiş olduğu sözü yerine getirmesini istiyorlar.2021 oldu ortada somut bir karar yok diyen Sağlıkçılar bir an önce emeklilikte 3600 ek göstergenin çıkarılmasını bekliyor.
Ek ödemelerin maaşa sabit olarak yansıtılmasını isteyen bütün sağlıkçılar,24 saatlik nöbetlerin sayısı çok fazla ,maaşlarımız çok düşük çalışanlar ister istemez zorlu şartlar altında çalışıyorlar,bu da bizleri sosyal hayattan çocuklarımızı ve ailelerimizi uzaklaştırıyor. Bütün Kamu Kurumlarında esnek çalışma varken hemşireler daha fazla nöbet tutulmaya itiliyor, maske ,gözlük, siperlik, tulum ve çizmelerle ,bizzat yoğun bakımlarda covid 19  hastaların her türlü bakım tedavi ve takiplerini yapıyoruz ,covid 19 yoğun bakım salonlarında sabit olarak sadece hemşireler görev yapıyor, doktor ve personel yoğun bakımda sabit durmuyorlar, sonuç olarak covid 19 yoğun bakım ve servislerinde çalışanların ücretleri yüksek olmalı ve verilen sözler yerine getirilmelidir.