Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Bunları yapıyorsa hoşlanıyor demektir!

Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Bunları yapıyorsa hoşlanıyor demektir!

Bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız? Bazen bunu kolaylıkla anlayabilseniz de kimi zaman ilişkiler karmaşık bir hal alabiliyor. İşte karşınızdaki kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın basit yolları.

Kadınlar vücut dilleriyle birçok şeyi anlatabilirler. Bu nedenle uzman psikologlar, kadınların erkeklerden hoşlandıklarında vücut dilleriyle anlattıklarını söylerler. Ayrıca bunun anlaşılmasının da çok zor olmadığını, dikkatli gözlemle anlaşılabileceğini belirtirler. 

BEDEN HAREKETLERİ ELE VERİYOR

Vücut dili akıldan geçenleri anlamak için doğru sonuçlar verir.

Eğer hoşlandığınız bir kadınla buluştuğunuzda dizleri size dönük bir pozisyonda oturuyorsa, konuşurken size doğru hafif eğiliyorsa, gözlerinizin içinde bakıyorsa ve en ufak durumlarda bile minik temaslarda bulunuyorsa muhtemelen o da sizden çok hoşlanıyor demektir. Bu davranışlar kadınlar hoşlanma belirtileri olarak gösterilebilir.

GÖZLER KALBİN AYNASIDIR

Bir kadın sizden gerçekten hoşlanıyorsa bunu bakışlarıyla farkında olmadan belli eder. Hoşlanan bir kadın buluştuğu erkekten bakışlarını asla ayırmaz.

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Kadınlar, hoşlandıkları erkeğin karşısında her zaman gülümsemeyi tercih eder. Mutlu oldukları için enerjileri bir an olsun azalmaz. Kadınların en bariz hoşlanma belirtisi konuşurken temas kurmaları olabilir.


Konuşurken erkeğin omzuna, koluna ya da eline dokunmayı ihmal etmezler. Bu küçük dokunuşlar kadınların duygularını ele veren detaylar arasında yer alır.