Boğaz ağrısını anında kesiyor! Her evde bulunan bu malzeme ile boğaz ağrısından kurtulmak mümkün

Boğaz ağrısını anında kesiyor! Her evde bulunan bu malzeme ile boğaz ağrısından kurtulmak mümkün

Boğaz ağrısını etkili bir şekilde gideren pek çok ilaç olsa da doğal yöntemler de iyi bir sonuç verir. İşte tamamen doğal ürünlerle hazırlanan doğal gargara.

Boğaz ağrısı herkesin hayatında en az bir kez karşılaştığı bir sağlık sorunudur. Soğuk algınlığı, grip, bademcik iltihabı, faranjit veya larenjit gibi enfeksiyonlar veya allerjiler nedeniyle ortaya çıkabilir. Boğaz ağrısı belirtileri arasında genellikle ağrı, yanma, kaşıntı, yutkunma zorluğu, öksürük ve ateş bulunur.

Boğaz ağrısı, yılın her döneminde, her yaş grubunda görülebilen genellikle yutkunma ile hissedilmeye başlayan ve günlük hayatı olumsuz yönde etkileyebilen bir semptomdur. Farklı hastalıklar nedeniyle gelişebilen boğaz ağrısı kendiliğinden geçebildiği gibi gerekli durumlarda ilaç tedavileri ile iyileştirilebilir.

cbv.jpg

BOĞAZ AĞRISINI GEÇİREN DOĞAL GARGARA

Boğaz ağrısını etkili bir şekilde gideren pek çok ilaç olsa da doğal yöntemler de iyi bir sonuç verir. Tamamen doğal ürünlerle hazırlanan bu gargara sayesinde boğaz ağrısını kolayca hafifletebileceksiniz. Günde yalnızca 3 defa uygulamanız yeterli olacak!

BOĞAZ AĞRISINA NE İYİ GELİR? 

1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 bardak ılık su ve 1 çay kaşığı tuz malzemelerini temin edin. 1 bardak suyun içine elma sirkesini ilave edin ve hemen ardından tuzu ekleyin. Eğer acı seviyorsanız yarım çay kaşığı acı biber atabilirsiniz. Daha sonra karıştırın.

Hazırladığınız bu güçlü karışımı 4-5 dakika kadar iyice çalkalayarak gargara yapın. Bu doğal gargarayı günde 3 kez uygulayarak boğaz ağrısından kolayca kurtulabilirsiniz. Elma sirkesi ve acı biberin boğaz ağrısını dindiren güçlü özellikleri mevcuttur.