Burnunuz tıkalıysa hemen açıyor!

Burnunuz tıkalıysa hemen açıyor!

Tıkalı burnu en doğal yollardan açmanın formülü bulundu. Bundan sonra rahat bir nefes almak için hep bunu yapacaksınız.

Soğuk havalar, beraberinde hastalıkları da beraberinde getiriyor. Birçok insan soğuk havalarda burun tıkanıklığından şikâyetçi. Peki, burun tıkanıklığını basit ve doğal yollarla nasıl açarız?

ekran-goruntusu-2023-11-16-222418.png

Bu basit ama etkili doğal yöntemle birlikte sinüsleriniz açılacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. İşte burun tıkanıklığını tek seferde açan doğal yöntem...

ekran-goruntusu-2023-11-16-222415.png

BURUN TIKANIKLIĞI İÇİN 'ZENCEFİL'

Zencefil, hastalıklara şifa olan en faydalı besinlerden biri olarak biliniyor. Zencefil, içindeki vitamin ve minerallerle antienflamatuar özelliklere sahiptir. Bu nedenle burun tıkanıklığını etkili bir şekilde geçirmekte bire birdir.

Zencefil ayrıca düşen vücut ısısını artırarak soğuk havalarda içinizi ısıtan bir görev üstlenir. Bağışıklığı güçlendirmede önemli rol oynayan zencefil, bu özelliği sayesinde kış hastalıklarına karşı da koruma sağlar. 

ekran-goruntusu-2023-11-16-222402.png

Tencerenin içine 1 çay kaşığı taze dilimlenmiş zencefili 2 su bardağı suda 10 dakika boyunca kaynatın. Daha sonra için ve zencefil dilimlerini de yiyin. Zencefilin suyunu ise bir havluya batırın ve sırt üstü uzanarak havluyu alnınıza koyun. Günde 2 defa yapmanız yeterli olacaktır.