Dinçer Güner 3 gün verdi: "Çok fena şeyler olacak"

Dinçer Güner 3 gün verdi: "Çok fena şeyler olacak"

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, Venüs ile Plüton arasında oluşacak olan sekstil açısının 3 gün boyunca devam edeceğini söyledi.

Venüs ile Plüton arasında 3 gün boyunca etkili olacak sekstil oluşacak. Peki, bu astrolojik olay burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Dinçer Güner süre verecek açıkladı.

december-sex-love-horoscope-f9ab00440dbe487ab6b38b007589c267.jpg

GİZLİ AŞKLARIN ŞİFRESİ

Astrolog Dinçer Güner, ''Gizli aşkların şifresi' başlıklı paylaşımında yeni tahminlerini paylaştı. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçları için bu dönemde neler olacağını sıraladı.

which-zodiac-sign-has-the-strongest-sex-drive.jpg

DERİN DUYGULAR YAŞAYACAKSINIZ

Venüs ile Pluton arasındaki sekstil açısı, duygusal bağların derinleşmesine ve güçlenmesine olanak tanıyacağını söyleyen Ünlü astrolog Dinçer Güner partnerlerinizle tutkulu bir bağ kurabilir, daha derin duygular yaşayabilirsiniz şeklinde yorumlarda bulundu.

best-month-to-move-based-on-your-zodiac-sign-horoscope-thumbnail.webp

3 GÜN SÜRECEK

Ancak bu dönem 3 gün sürecek ve içerisinde dikkatli olunması gereken şeyleri de hatırlatan Güner duygusal takıntıların ortaya çıkabileceğini ve bu durum hayatınızı olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekerek başınıza gelecek olan felaketlere hazır olunması gerektiğine işaret etti.

CİNSEL ENERJİLER TAVAN YAPACAK

Eğer bekarsanız, bir kişiye karşı yoğun bir ilgi hissedebilir ve sürekli onunla ilgili düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Cinsel enerjilerin yüksek olacağına işaret eden Dinçer Güner belki de tabuları yıkıp farklı deneyimlere açılabileceğini söyledi.

16520814124194.jpg

FİZİKSEL OLARAK DEĞİŞİM ZAMANI

Maddi anlamda ise güzel gelişmelerin yaşanacağı bu dönemde yatırım fırsatları ortaya çıkabilir ya da borçlarınızı daha rahat ödeyebileceğinize işaret etti.

Bu dönemde finansal olarak da şanlı olabilir, gelir kaynaklarında artış görebilirsiniz. Fiziksel olarak da şanslı olabilir, gelir kaynaklarınızda artışlar görebilirsiniz. Fiziksel olarak da değişim zamanı! yeni bir imaj denemek, farklı renkler ve modellere yönelmek için doğru zaman olabilir.