Dişçiye gitmeden kar beyaz dişlere kavuşun! İşte en doğal ve etkili yöntem

Dişçiye gitmeden kar beyaz dişlere kavuşun! İşte en doğal ve etkili yöntem

Eğer diş hekimine gitmeye bir türlü fırsat bulamıyorsanız sizlere diş beyazlatma doğal çözümler yazımızla yardım edebiliriz. İşte dişçiye gitmeden evde doğal yollarla diş beyazlatmanın en pratik yolu...

Zaman içerisinde tüketilen çay ve kahvelerle birlikte diş renginde çeşitli lekelenmeler meydana gelebilmektedir. Bu durum kişinin özgüveninde çeşitli problemlerin oluşmasına neden olabilirken, diş yüzeyindeki lekeleri temizleyebilmek ve diş rengini 3 tona kadar açabilmenin formülü bulundu.

i.jpg

ERİK SİRKESİ İLE DİŞ BEYAZLATMAK

Dişçiye gitmeden doğal yollarla evde diş beyazlatmak bir noktaya kadar mümkündür. Bu doğal yöntemlerden bir taneside şüphesiz erik sirkesidir.

Erik sirkesinin asidik yapısı, diş yüzeyinde oluşan tüm lekelenmelerin kısa sürede yok olmasına yardımcı olurken aynı zamanda ağız ferahlığına da son derece iyi gelmektedir.

Erik sirkesi ile diş beyazlatma işlemi yapmak istiyorsanız erik sirkesini bir kulak pamuğuna damlatın. Kulak pamuğu ile dişlerinize erik sirkesini güzelce uygulayın. 

Bir süre bekledikten sonra dişlerinizi doğal içerikli bir diş macunu ile iyice fırçalayın. Hafta bir olacak şekilde bu kürü uygulamanız diş beyazlamasının oluşmasını sağlayacaktır.

Ancak erik sirkesi uygulamasının yanı sıra dişlerinizi düzenli olarak fırçalamayı ihmal etmemeli düzenli diş ipi kullandığınızdan emin olmalısınız.