Dr. Karaaltın Klinik’ten, Liposuctin’a Yeni bir Anlayış ile Tüm Vücut Şekillendirme

Dr. Karaaltın Klinik’ten, Liposuctin’a Yeni bir Anlayış ile Tüm Vücut Şekillendirme

Günümüzde Liposuction ile adlandırılan; vücuttaki fazla yağların alınması olarak bilinen bu yönteme Dr. Karaaltın Llinik kurucusu Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın yeni bir soluk getirdi.

Günümüzde Liposuction ile adlandırılan; vücuttaki fazla yağların alınması olarak bilinen bu yönteme Dr. Karaaltın Llinik kurucusu Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın yeni bir soluk getirerek, bu ameliyatı Body Sculpcture (Tüm Vücut Şekillendirme) olarak güncellenmiş ve liposuction’a yeni bir anlayış getirmiştir. Şimdiye kadar ki liposuction ameliyatlarında hastanın rahatsız olduğu bölgeye odaklanılarak oradaki yağlar alınmakta ve vücudun diğer kısımlarıyla ilgilenilmemekteydi, bu da postop dönemde hasta memnuniyetinin önüne geçmekteydi. Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın bu problemi görerek, vücuda bir bütün olarak bakılması gerektiğini yaptıkları çalışmalarla ortaya koydu.

Dr Karaaltın ve ekibi bu anlayışı tümüyle değiştirerek. Vücudu bir bütün olarak ele aldı ve hastayla birlikte yağ alınan bölgelerin fiziksel görünüşünün analizini gerçekleştirerek, hastanın isteği dışında alınması gereken diğer bölgeler için kılavuzluk yaptılar. Hastalar bu durumu çok benimsedi ve postoperatif hasta memnuniyetinde ciddi bir artış oldu. Ancak Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın için hala bir takım eksiklikler vardı.

Bunun sebebinin ise özellikle popo, alt bacak ve göğüs bölgesindeki deformite ya da yağdan yoksun alanların olduğunu tespit ederek tüm vücut şekillendirme ameliyatını tam anlamıyla tarif etmiş oldu. Hastayla birlikte karar verilen alanlardan alınan yağlar eksik olan bölgelere enjekte edilerek tam vücut şekillendirme sağlanmış oldu. Burada özellikle popo ve göğüs bölgesindeki eksik alanlara enjekte edilen yağlar, kadınların özgüvenlerini yeniden kazanmalarına büyük katkı sağlamıştır.