Eski sevgilisi ölümle tehdit ediyor: Şeyma'ya ses ol!

Eski sevgilisi ölümle tehdit ediyor: Şeyma'ya ses ol!

Sosyal medyada her gün bir kadının uğradığı şiddeti görmek sıradan bir hal almışken, Şeyma isimli bir kadın yardım çağrısında bulundu.

Eski erkek arkadaşı Murat Can Sönmez tarafından tacize uğradığını belirten Şeyma, konuşmaların ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Şeyma'nın ağzından yaşadıkları şöyle;

Merhabalar benim adım Şeyma, Grafik tasarımcısıyım. Yaklaşık 4 aydır eski erkek arkadaşımın psikolojik baskısı ve şiddeti altındayım. Uzun süre önce ayrıldım. Reddedilmeyi hazmedemiyor. Israrla onu reddettikten sonra, defalarca ölümle tehdit edildim. Babasına ulaştım olanları anlattım. Şikayette bulunacağım dedim. Babası ise bana söz verdi sen de benim kızımsın sana zarar veremez. Onun telefonunu da parasına da el koyuyorum sana hiçbir şekilde ulaşamaz zarar veremez dedi. Beni ve ailemi öldürmekle tehdit ettiği zaman ondaki kararlılığı şu sözlerle gördüm. Korkma senin annen benim seni öldürmem için doğurdu.Korkma ölüm iki saniyelik bir şeydir. Bunları düşünüp kendini üzme, benim yapacaklarım belli. Ben askerim/subayım en fazla 10 yıl yatar çıkarım.

Silinen önceki konuşmalarda abisinin polis olduğunu öne sürerek kendisine bir şey olmayacağını söylemişti. Bir anlık sinirle söylediğini ve bir daha yapmayacağını söyleyen Murat Can, bu tehditlere 4 ay boyunca devam etti.

En son yaşananlardan sonra eniştesi bana ulaştı. Korkma sana bir şey yapamaz dedi. Şu an benim evimde bir şey yapamaz, onun kemiklerini kırarım dedi. Bu sözlerine rağmen tekrar bana ulaşıp son defa görüşmeyi istedi eniştesi eşliğinde. Son görüşme demesi beni öldürmesi demekti.

Ben bir kadınım her insan gibi yaşamak istiyorum. Bana bir şey olursa sorumlusu ben ölene kadar adaleti sağlayamayan sesimi duymayan sizler olacaksınız! Başıma bir şey gelirse eğer, bilin ki sorumlusu ‘ Murat Can Sönmez ‘ isimli şahıstır.

Şeyma'nın paylaştığı şikayet dilekçesi şu şekilde;