Göbeğinizdeki yağı eritmek için bire bir! Sadece bir avuç yiyin

Göbeğinizdeki yağı eritmek için bire bir! Sadece bir avuç yiyin

Fazla kilo, fazla yağlar ideal olarak görmek istediğiniz vücut tipinden sizi uzaklaştırır. Peki bu istemediğiniz kilolardan, yağdan ve görüntüden nasıl kurtulunur?

Çağımızın en büyük sorunlarının başında yeme-içme alışkanlıklarına bağlı olarak obezite geliyor. Fazla kilolar, göbekte, basende ve vücuttaki diğer bölgelerde bulunan yağlar bir hayli can sıkabiliyor, bununla da kalmayıp sağlığı da olumsuz yönde etkileyebiliyor.

gobek-yagi-758x569-1.jpg

Fazla kilolar ve yağlı vücut günlük performansı, yürümeyi, rahat nefes almayı, cinselliği ve pek çok hayat rutinini sekteye uğratabiliyor. 

Peki, nasıl iştahınızı normale çevirebilir ve göbeğinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz? İşte yanıtı...

YAĞLARDAN KURTULMAK İÇİN YER FISTIĞI TÜKETİN

Uzmanlar hem iştahınızı bastıracak hem de yağlardan kurtulacak bir yiyecek öneriyor. Yer fıstığı. Yer fıstığı tüketimi içindeki maddeler nedeniyle hem sağlıklı hem de kilo dengenizi en iyi şekilde ayarlayabiliyor.

yer-fistigi-yetistiriciligi-1.jpg

GÖBEK YAĞININ TEHLİKELERİ

Viseral yağ, yani göbek yağı karnınızın olduğu bölgede depolanır ve siz bunu çoğu zaman fark etmeden göbeğiniz istemediğiniz şekilde çıkmış olur. Karaciğer ve bağırsaklar da dahil olmak üzere organlarınızın etrafını sararan bu yağ çeşidi sağlık açısından da tehlikeli olabilir. Kalp hastalığı, Alzheimer, tip 2 diyabet, felç ve yüksek kolesterol gibi ciddi sağlık sorunları riskini artırabilir. 

800x420-yer-fistiginin-faydalari-nelerdir-yer-fistigi-neye-iyi-gelir-nasil-tuketilir-1589624101869.jpg
 
YER FISTIĞININ FAYDALARI

İşte viseral yağ dediğimiz vücuttaki bu yağdan kurtulmak, iç organlardaki yağları parçalamak için en iyi yiyecek olarak yer fıstığı öneriliyor. Yer fıstığı ayrıca en iyi iştah kesici olarak da tavsiye ediliyor.

  • Yer fıstığı, kanser ve kardiyovasküler hastalık riskini azaltır.
  • Yer fıstığı, ruh halinizi artırmak için önemli bir anahtardır.
  • Yer fıstığı cilt sağlığınız için de gerekli olan E ve B vitaminlerini barındırır.
  • Yer fıstığı bilhassa E vitamini, kaşıntı, kuruluk, kızarıklık, şişme ve hassasiyet gibi bir dizi soruna bağlı cilt iltihabını önler.