Güneş yanığını geçirmek için mucize formül! 30 dakikada acıya son

Güneş yanığını geçirmek için mucize formül! 30 dakikada acıya son

Yaz mevsimi geldi. Güneş ışınlarından korunmak daha elzem hale geldi. Peki kızaran ve acıyan güneş yanığını geçiren o formül ne?

Güneş yanığını çok kısa sürede yok etmenin formülü bulundu. Sıcak yaz aylarında cildiniz için büyük problem olan yanıklardan 30 dakikada kurtulabileceksiniz.

gunes-yanigina-karsi-misir-unu-768x476.png

Deniz, kum, güneş sezonunun başlamasıyla birlikte pek çok insan plajlarda güneşlenme hayali kurarken, bu hayalle birlikte en büyük problemlerden bir tanesi şüphesiz yanlış güneşlenme dolayısıyla oluşan yanık izleridir.

İzler kötü bir görünüm oluşmasının yanı sıra kişinin canının fazlasıyla yanmasına ve tüm tatilin adeta zehir olmasına neden olabilmektedir. Güneş yanığı sezonu açılmışken, güneş yanığını tedavi etmeye yardımcı olan mucizevi bir yöntemin bulunduğu son dönemlerde çeşitli sosyal mecralarda dolaşmaya başladı.

İşte tatili koruma altına alabileceğiniz o pratik yöntem...

tiras-kopugu-saclara-zarar-verir-mi.jpg

YANIK BÖLGEYE TIRAŞ KÖPÜĞÜ UYGULAMA

Güneş yanığının olması durumunda, yanık olan bölgeye süreceğiniz tıraş köpüğü, yanığın acısını almaya başlarken aynı zamanda teninize soğukluk verecektir. Tıraş köpüğünü yanık bölgeye uygularken sadece yanık olan bölgenin üzerine bırakmanız yeterli gelirken herhangi bir dağıtma ya da ovalama işleminden kaçının.

SADECE 30 DAKİKADA ACINIZ DİNECEK

Tıraş köpüğünü sürdükten sonra 30 dakika kadar bekletip ardından silmeniz gerekmektedir. Ertesi gün tekrar aynı işlemi gerçekleştirdiğinizde mevcut olan acı ve izlerin çok daha iyi durumda olduğunu göreceksiniz.