Her gün 7 zeytin 1 incir tüketmenin faydalarına inanamayacaksınız

Her gün 7 zeytin 1 incir tüketmenin faydalarına inanamayacaksınız

Yapılan araştırmalar sonucunda bedene iyi gelen ve hücre yenileyen besinler arasında, incir ve zeytinin oldukça etkili olduğu tespit edilmiştir.

Zeytin ve incir, doğal bir antioksidan kaynağıdır. Bu sebeple bu iki besini birlikte tüketmeniz, vücudunuzun temizlenmesini sağlayarak hastalıklara karşı vücudunuzu koruyacaktır. Her gün 7 zeytin ve 1 incir yemeniz vücudunuzda bulunan genç hücrelerin sayısının artmasını sağlayacaktır.

i.jpg

7 ZEYTİN 1 İNCİR KÜRÜNÜN FAYDALARI

-Vücudu arındırır: İncir ve zeytinde bulunan yüksek antioksidanlar vücuttaki serbest radikalleri bertaraf etmekte harikadır.

-Ödem ve şişkinliği yok eder: Her gün 7 zeytin 1 incir kürü uygulamak şişkinlik, ödem gibi problemler için adeta ilaç etkisi gösterecektir.

Yağ yakımını hızlandırır: Zeytin ve incir, vücudunuza yük olan fazla yağların yakılmasını kolaylaştırır. Laktoza alerjisi olan kişilerin kalsiyum maddesini depolamasının en doğal yolu bu ikilidir.

z.webp

Hücreleri yeniler: İki besinde çok güçlü antioksidan olduğundan vücudun gün boyu temizlenmesini destekler. Böylece vücudun genç hücrelerinin sayısını artırarak yaşlanmayı geciktirir. Hücre yenilenmesinde rol oynayan zeytin ve incir, beyin hücrelerinden cilt hücresine kadar gücünü gösteriyor.

Metabolizmayı hızlandırır: İncir ve zeytin, metabolizma hızlandıran iki ayrı besindir.

Açlık krizlerini önler: 7 zeytin 1 incir tüketen kişilerin, daha az acıktığı bilinmektedir. Böylece gün içinde ihtiyacınız kadar kalori alıp kaçamaklardan uzak kalabilirsiniz.

Kansere karşı tam bir kalkan: 7 zeytin 1 incir kürünün öyle bir faydası var ki, adeta çağın en yaygın sağlık problemi kanserli hücreler için bir kalkan! Kanserli hücreler, bağışıklık sistemi zayıf olan bünyelere kolayca yerleşir. Bu duruma kesin çözüm bulmak için 7 zeytin 1 incir tüketebilirsiniz.