İbn-i Sina'dan asırlık mucizevi 'öksürük' reçetesi

İbn-i Sina'dan asırlık mucizevi 'öksürük' reçetesi

İbn-i Sina’nın öksürük kesen asırlık reçetesi keşfedildi. Sadece 1 kaşığıyla öksürüğü bıçak gibi kesen inatçı öksürüklere iyi gelen çözüm hayatınızı kolaylaştıracak.

İbn-i Sina’nın asırlık reçeteleri bugün dahi ilgi görüyor. Çok uzun zaman önce yazdığı ve şifalı olarak bilinen reçeteleri günümüze kadar uzanan İbn-i Sina'nın bu kez de öksürük reçetesi rağbet görüyor. Peki, her gece uyumadan önce 1 kaşık tüketmeniz gereken İbn-i Sina’nın öksürük reçetesi tarifi nasıl? 

ibnsina.jpg

İBN-İ SİNA TARİFLERİYLE GÜNÜMÜZE IŞIK TUTUYOR

İslam aleminin önemli alimleri arasında olan, tıbbın babası olarak tarif edilen İbn-i Sina, asırlar önce yazdığı “El Kanun Fi' Tıbb” kitabı ile hala günümüze ışık tutmayı başarıyor. İbn-i Sina bu kitabında, doğal şifa kaynaklarından elde edilen reçetelerle ilgili birçok rahatsızlık için çözüm sunuyor.

uasdad.jpg

İBN-İ SİNA'NIN MUCİZEVİ ÖKSÜRÜK REÇETESİ

İbn-i Sina’nın keşfedilen mucizevi öksürük reçetesiyle; gıcık eden öksürüğü anında geçirebilirsiniz. İşte İbn-i Sina’nın mucizevi öksürük reçetesi…

hijv5smm.jpg

Keten tohumlu bal kürü sayesinde şiddetli öksürüğünüz kesilecek, boğazınızdaki gıcık son bulacak ve aynı zamanda yorgunluk ve halsizlik haliniz de ortadan kaldıracak. Keten tohumu da bal da vücudumuz için en sağlıklı besinler arasında. Doğal bir antibiyotik olarak bilinen bal, keten tohumunun güçlü özellikleriyle bir araya gelince kış hastalıklarına ve özellikle de öksürüğe son derece iyi geliyor.

Öncelikle keten tohumunu biraz kavurun. Kavrulan keten tohumunun içerisine bir miktar bal ilave ederek hazırladığınız karışımı güzelce yoğurun. Keten tohumlu bal karışımını her gece uyumadan önce ve her sabah uyanır uyanmaz 1 tatlı kaşığı olacak şekilde mutlaka tüketin.