İşte at gibi sararmış dişleri beyazlatacak yöntem

İşte at gibi sararmış dişleri beyazlatacak yöntem

Sararan dişleri hızlı bir şekilde beyazlatmanın yolu bulundu. Bu yöntemle sararmış dişlere elveda diyebileceksiniz.

Diş temizliği hem ağız sağlığı hem genel sağlık için son derece önemlidir. Bunların yanı sıra fiziki özgüven için de dişlerin temizliği kilit rol oynamaktadır. O yüzden sararmış dişler kimsenin hoşuna gitmezken, beyaz dişler insanı daha özgüvenli hissettirmektedir.

ekran-goruntusu-2023-11-19-103953.png

Peki sararan dişler hızlıca nasıl bembeyaz olur? İşte dişleri kar beyaz yapmanın yolu.  

ekran-goruntusu-2023-11-19-103957.png

KARBONATLA DİŞ BEYAZLATMA

Bu mucizevi üçlü karışım sayesinde sapsarı olmuş dişleriniz anında bembeyaz olacak. Diş beyazlatma işlemleri doğru uygulandığında kalıcı olabilir. Dişleri doğal şekilde beyazlatmak her zaman daha etkili ve daha sağlıklı bir tercihtir. Bu efsane karışımla beraber sararmış dişlerinizi anında beyazlatabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2023-11-19-103948.png

Bilindiği üzere karbonat, diş beyazlatma üzerine en etkili ve en güçlü çözümlerden biridir. Ancak karbonata eklenen elma sirkesi ve tuz, diş beyazlatma etkilerini katbekat artırarak dişlerinizde kalıcı beyazlık sağlar.

Dişleri beyazlatmada en etkili yöntem; karbonat, elma sirkesi ve tuz yöntemidir. Bir bardağın içine 1 çay kaşığı elma sirkesini, yarım çay kaşığı tuzu ve 1 çay kaşığı karbonat ilave ederek karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı diş macunu olarak haftada 1 kez kullanmanız yeterlidir.