Kansızlıkla mücadelede bire bir!

Kansızlıkla mücadelede bire bir!

Kansızlığa savaş açan kür bulundu. Bu kür sayesinde kansızlık problemini kökten çözeceksiniz.

Kansızlık günümüzde pek çok insanın yaşadığı bir problemdir. Bunu önlemek adına şifayı çeşitli doğal kaynaklarda ararız. Bu kür sayesinde ise kansızlık problemini kökten çözeceksiniz. İşte kansızlığa iyi gelen kür tarifi...

60b9e4d4c9de3d206482318f.webp

Kansızlığın belirtileri arasında genellikle üşüme ve yorgunluk veya halsizlik belirtileri sık görülür. Bunun yanı sıra soluk veya sarı bir ten, baş dönmesi, baş ağrısı ve kulakta vınlama sesiyle de kendini gösterebilir. Bu kür sayesinde kansızlık problemini en aza indirebileceksiniz.

İşte kansızlığa karşı bire bir o kür…

2a4b18b11b5726458fcd103160a9823e.jpg

PANCAR TURŞUSU

Pancar suyu, demir, mineraller ve vitaminlerin iyiliği ile yüklenir. Bu harika sebze, anemiden muzdarip insanlar için oldukça faydalıdır. Pancar, vücuttaki kırmızı kan hücrelerinin onarılmasına ve yeniden etkinleştirilmesine yardımcı olur, bu da vücudun tüm bölgelerine oksijen tedarikini daha da artırır.

kirmizi-pancar-tursusu-nasil-yapilir.jpg

KANSIZLIĞA İYİ GELEN DOĞAL KÜRÜN TARİFİ

 

Kansızlık için Prof. Dr. İbrahim Uslu’nun bu kürünü mutlaka uygulayın. 2 kilogram pancarın köklerini ve yapraklarını kesin. Pancarların üstü iki parmak geçecek kadar su ilave edin ve haşlamaya bırakın. Haşlanmış pancarları henüz sıcakken suyun içinden çıkarın ve kabuklarını kağıt peçeteyle ovalayarak soyun.

63a5c46e4e3fe024d8660983.webp

Pancarların büyüklüğüne göre parçalara bölün. Ardından kavanoza yerleştirin. 6 diş sarımsağın kabuklarını soyup tuzla birlikte dövün. Pancar suyuna 1 su bardağı sirke, 1 tatlı kaşığı toz şeker ve 2 yemek kaşığı tuz ekleyerek karıştırın. Tuz eridikten sonra suyu kavanoza ekleyerek sıkıca kapatın. Oda sıcaklığında 2 gün beklettikten sonra hazır.