Kaşıntı, egzama ve dökülmeye 'dur' deyin! Sadece bir damla...

Kaşıntı, egzama ve dökülmeye 'dur' deyin! Sadece bir damla...

Saçlarınızın derisinde oluşan iltihaplanmayı engelleyen ve derinizi sağlıklı bir hale getiren formül bulundu. Bu yağlarla birlikte saç derinizdeki problemlerinizden çabucak kurtulacaksınız.

Saç derisinde kepeklenme birçok insanın ortak problemi haline gelirken, kepek, kişinin özgüveninin hayli düşüren belki de koyu renkli kıyafetlerle aranın açılmasına dahi yol açabilecek bir durum olabiliyor. 

625d1582e4bfdc16703f1377.webp

Kepeklenmenin yanı sıra saç diplerinde oluşan egzama, kaşıntı, pullanma ya da kabuklanma gibi sorunların olması durumunda ise bazı doğal yağları kullanmanız size iyi gelecektir. 

İşte saçlarınızı sağlığına kavuşturacak ve saç diplerinizdeki kepek, egzama ve dökülmeye 'dur' diyecek o formül...

612181-1627706147.jpg

ELMA SİRKESİ

Saçların sağlıklı ve bakımlı bir görünümde olmasını sağlayabilmek için saç diplerini elma sirkesiyle yıkamanız kepek probleminin tedavi edilmesine yardımcı olurken aynı zamanda saç köklerinin ferahlamasına yardımcı olacaktır. Ancak elma sirkesi asidik seviyesi yüksek olması dolayısıyla sulandırılarak kullanılması gerekir. 

3409738-810x458.jpg

NANE YAĞI

Saç derisini rahatlatmak ve ferahlatmak için nane yağı kullanabilirsiniz. Mentolün cilt ferahlatıcı özellikte olması cildin rahatlamasına ve çok daha sağlıklı bir hissiyatta olmasını sağlayacaktır.

5f2bf82679da3e16ac106d72.webp

ÇAY AĞACI YAĞI

Saç bakımında en çok tercih edilen çay ağacı yağı, saç dibindeki egzama ve kepek gibi problemlerin doğal yollardan yok olmasını sağlayan oldukça güçlü bir yağ çeşididir.