Kirli ayakkabılara veda! Aseton ve pamuk yetiyor

Kirli ayakkabılara veda! Aseton ve pamuk yetiyor

Ayakkabılar günlük hayatlarımızda kullandığımız önemli giyeceklerden birisidir. Ayakkabılarımızın temiz görünmesi de bizler için oldukça önemlidir.

Günlük hayatta ayakkabı seçimi yaparken rahat olmasına, şıklığına, amacına uygun olmasına ve fiyatına dikkat ederiz. Özellikle beyaz ayakkabı kullanımında kalite ve kullanılan malzeme o ürünün temizliği açısından bir hayli önemlidir.

171023-white-shoes.jpg

Peki çabucak kirlenen, kutusundan açmamızla lekelenmesi bir olan ayakkabılarımızı nasıl ilk günkü hali kadar bembeyaz ve parlak bir biçime getirebiliriz? İşte yanıtı.

AYAKKABILARINIZ İLK GÜNKÜ GİBİ OLSUN

Beyaz ayakkabılarınızı temizlemek ve ilk günkü hali gibi bembeyaz olmasını sağlamak için bazı püf noktalar vardır. Son derece doğal, kolay ve evde uygulanabilecek bu yöntemle ayakkabılarınız tertemiz olacak ve şık bir görünüme yeniden kavuşacaktır.

0b460a912e597771e66bc0b525ab1c39.webp

SARARAN BEYAZ AYAKKABI NASIL TEMİZLENİR?

Beyaz ayakkabıların taban kısmında ve yan detaylarında zaman içinde sararma meydana gelir. Uygulayacağınız yöntemle bu sorundan kolayca kurtulabileceksiniz. Lazım olan tek şey aseton, bir kumaş veya pamuk. 

284968e7417d4adef05eeb1147c737de.jpg

ASETON, KUMAŞ VEYA PAMUK

Önce asetonu bir kumaşa veya pamuğa dökerek ayakkabının sararan yerlerini temizleyebilirsiniz. Aseton ojeleri anında çıkardığı için sararma ve toz gibi lekeler asetona karşı oldukça dayanıksız kalacak ve hafif gelecektir. Bu şekilde beyaz ayakkabınızda veya açık renkli diğer ayakkabılarınızda oluşan lekelerden kurtulabileceksiniz.