Kuru öksürüğü ne keser? Doğal yöntem araştıranlar buraya! İşte Saraçoğlu'nun mucize tarifi

Kuru öksürüğü ne keser? Doğal yöntem araştıranlar buraya! İşte Saraçoğlu'nun mucize tarifi

Kış mevsiminin gelmesiyle hastalıklar baş gösterdi. Geçmeyen kuru öksürük için ise doğal yöntemler araştırılmaya başlandı. İşte kuru öksürüğü kesen doğal tarif...

Kuru öksürüğün tedavi edilmemesi, boğazlarda da çeşitli problemlerin oluşmasına neden olur. Bilhassa sürekli olarak ağrı probleminin oluşmasına ve boğazlarda ciddi bir hassasiyetin meydana gelmesini tetikleyebilmektedir.

Boğazda oluşan kuru öksürüğü yok edebilmek için İbrahim Saraçoğlu önemli bir kürü paylaştı. İşte kuru öksürüğü bitiren o etkili kür. 

Kuru öksürüğü yok etmek ve boğazların iyileşmesini sağlayabilmek için yulaf samanı kürünün son derece etkili olduğunu dile getiren Saraçoğlu, bu kürün kuru öksürüğü kısa sürede yok ettiğini dile getirdi.

650x344-1475499530932.webp

KURU ÖKSÜRÜK İÇİN YULAF SAMANI KÜRÜ

Kuru öksürüğü yulaf samanı ile yok edebilmek için öncelikle kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı yulaf samanı ilave edilir.

Kapağı kapalı olarak 5 dakika kadar kaynatılır ardından sıcakken süzülür. Süzme işlemi tamamlandıktan sonra kahvaltıdan yarım saat önce bu su içilir.

Bu kür var olan kuru öksürüğün kısa sürede geçmesine yardımcı olurken aynı zamanda boğaz tahribatına da büyük ölçüde iyi gelmektedir.