Limon + şekerle gelen etki... Karıştırıp yüzünüze sürmeniz yeterli oluyor

Limon + şekerle gelen etki... Karıştırıp yüzünüze sürmeniz yeterli oluyor

Yüzdeki istenmeyen tüylerinizden limon ve şeker yardımıyla kurtulabilirsiniz. Peki limon + şeker formülü nasıl uygulanıyor? İstenmeyen tüy ve kıl sorununa limonlu çözüm

Yüzde istenmeyen tüyler, genellikle kıl köklerinin yanlış yönde büyümesi sonucunda oluşan bir sorundur. Bu durum, kişinin yüzünde istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Yüzdeki tüylerin istenmeyen olması, birçok insan için estetik bir endişe kaynağıdır ve bu nedenle çeşitli yöntemlerle giderilmeye çalışılır.

Yüzdeki istenmeyen tüylerin giderilmesi için birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlar arasında tüy dökücü kremler, cımbız kullanımı, ağda ve lazer epilasyon gibi yöntemler yer almaktadır. Her bir yöntemin kendi avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır ve kişinin tercihlerine göre seçim yapması gerekmektedir. Şimdi biz sizlerle tamamen doğal olan bir yöntemi paylaşacağız:

LİMON + ŞEKER SAYESİNDE İSTENMEYEN TÜYLERİNİZDEN KURTULUN

Limon genelde faydalıdır. Şeker ise birçok kişi tarafından zararlı olarak kabul edilir. Limon + şeker birleşiminden ise süper faydalar sağlanabiliyormuş.

Uzmanların birçoğu bu yöntemi biliyor olsa da kimseyle paylaşmıyor.

Limon ve şeker karışımı yüzdeki tüyleri temizlemek için etkili bir yöntemdir. Bir limonun suyunu bir kaseye sıkın ve içine bir yemek kaşığı şeker ekleyin. Karışımı yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin. Sonra ılık suyla durulayın. Bu işlemi haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz. 

Uygulamayı haftada 2 kez denemeniz durumunda yüzünüzdeki tüylerden kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Aynı karışımın farklı bir uygulama şekli daha bulunuyor.

lemon-933210-1280.jpg

uskuphaber.com sitesinde yer alan içerikte yer alan karışım önerisi ise şöyle;

Malzemeler: 1 su bardağı şeker, 1/4 su bardağı limon suyu, 1/4 su bardağı su. Yaygın olarak "ağda" olarak bilinen bu teknik, kıl yoğunluğunu azaltma kabiliyeti nedeniyle popülerdir.
Karışımı ocağa koyun ve yavaş yavaş kaynatın. Karıştırın ve karışımın yanmadığından veya tencereye yapışmadığından emin olun. Kullanmadan önce karışımın soğumasını bekleyin. 

YÜZDEKİ İSTENMEYEN TÜYLERİN OLUŞMA NEDENİ

Uzmanlar yüzdeki istenmeyen tüylerin sık sık oluşmasının altında yatan nedenlerle ilgili de bilgi paylaştılar. Yüzdeki tüylerin oluşmasının birçok sebebi olabilir. Bunlar arasında genetik faktörler, hormonal dengesizlikler, polikistik over sendromu, ilaç kullanımı, stres gibi durumlar sayılabilir.

maxresdefault-001.jpg

BESLENME DE DOĞRUDAN ETKİLİYOR

Öte yandan çokça tükettiğimiz besinlerle ilgili de uyarı yapıldı. Milliyet.com.tr'de aktarılanlara göre; Hamur işinin zararlarına dikkat çekildi. Geçtiğimiz ay yapılan bir araştırmaya göre kadınların yarısından fazlası aşırı tüylenmeden korkuyor. Araştırmalar hamur işlerinin tüylenmeye neden olduğunu gösteriyor.

İlgili Haberler