Müge Anlı'dan Ümit Can Uygun'a sert çıkış: Bu işin peşini bırakmıyorum!

Müge Anlı'dan Ümit Can Uygun'a sert çıkış: Bu işin peşini bırakmıyorum!

Dün akşam saatlerinde Gülay Uygun'un cesedinin bulunması ile birlikte başlayan tartışmaya Müge Anlı noktayı koydu.

Bugünkü yayınında konuşan Müge Anlı, Gülay Uygun'un intiharına şüpheyle yaklaşırken Ümit Can Uygun'un sözlerine sert çıktı.

Müge Anlı “Fotoğraflarda çok ilginç şeyler var, hanımefendi maskesiyle dağ başına gidip intihar ediyor. Fotoğraflar da neden servis edildi anlamadım aslında.” açıklamasını yaptı. Anlı, yurtta kalan pek çok kızın ifadesinin alındığını, ancak ifadeleri yetkililere teslim edildiğini anlattı. 2 gün sonra ifadesi alınacak olan Gülay Uygun’a Allah’tan rahmet dileyen Anlı “Konuşan herkes tehdit ediliyordu” açıklamasını yaptı.

Müge Anlı tehditlerle ilgili elinde pek çok belge olduğunu açıklarken, Ümit Can Uygun’un kendine yaptığı suçlamaları reddettiğini söyledi. Müge Anlı “ben tarafsızım, kalbimin doğrusu nereyse oraya gidiyorum, ne söylerseniz söyleyin bu yoldan dönmeyeceğim. Ne kadar tehdit ederse etsin ne yaparsa yapsın benim için önemli olan Aleyna’nın ve onunla beraber ortaya çıkan onlarca kızın dayak ve şantajla kötü yollara sürüklenmesidir. Ne yaparsanız yapın konuşmaya devam edeceğim, başka Aleynalar ölmesin. Bunun bir yıldırma politikası olduğunu biliyorum, ancak ben yılmayacağım.” dedi.

Müge Anlı “3.5 aydır oğlu hakkında bu haberler yapılırken psikolojisi çok sağlam olan bir hanımefendi, devlet memurluğunun doğasında olan bir soruşturma için mi intihar eder? Ben bu konunun da araştırılacağına eminim. Aleyna intihar mı etti diye düşünürken aynı şekilde bir hanımefendi daha şüpheli şekilde öldü” açıklamasıyla intihara inanmadığını ifade etti. Soruşturma açıldığı için intihar ettiği iddia edilen Gülay Uygun için “bunun suçunun bize yüklenmesi bu işin peşini bırakın demek, bırakmayacağız” açıklamasını yaptı.

Aleyna Uygun’un babası da “bir kadının ölmesine üzüldüm ancak bu ölüm bana da şüpheli geliyor. Adalete güveniyorum, adalet yerini bulsun” diye konuştu.