Müge Anlı'nın aradığı hemşirenin cesedi korkunç halde bulundu

Müge Anlı'nın aradığı hemşirenin cesedi korkunç halde bulundu

Katiliyle müzik korosunda tanıştı, kadın cinayetlerinin son kurbanı emekli hemşire oldu. Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan hemşire korkunç halde bulundu.

Hayatını Aydın Didim’de sürdüren iki çocuk annesi emekli Hatice Tusu (50), 10 Ekim gecesi kayıplara karışmıştı. İyi bir eğitimi olan ve korolarda şarkı söyleyen Hatice Tusu arkadaşlarıyla beraber Ankara’ya gitmeye hazırlanıyordu.

Biletini almış, arkadaşlarıyla planını ayarlamıştı. Fakat 10 Ekim gecesi oğulları, annelerinin arabasını evinin yakınlarında terk edilmiş şekilde bulmuştu.

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına katılan oğlu Görkem, “annem arabayı sürdüğü zaman koltuğu daha yüksek olurdu, el fren, çok sert çekilmişti. Annemin gücü bu şekilde çekmeye yetmez. Şüphelendiğimiz birisi var. Evimize zorla girmeye çalışmıştı bizde kendisi için uzaklaştırma kararı çıkartmıştık. 4 gün geçmesine rağmen annemden haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz, bizi haberdar etmeden bir yerlere gidecek birisi değil, onu merak edeceğimizi endişeleneceğimizi bilir.” Diyerek annesinin hayatından endişe ettiğini dile getirdi.

Didim’den canlı yayına gelen kız kardeşi ise “Ablam kendi isteğiyle kaçıp gidecek biri değil, ayakları yere basan çocuklarını ve ailesini her zaman düşünen bir kadındı. Nereye giderse gitsin çocuklarına bana haber verirdi. Şuan bir gönül ilişkisi de yok. 3 yıl öncesinde bir birlikteliği vardı. Onu da tüm ailemiz biliyordu, tanıyorduk. Ama daha sonra ablama sorunlar çıkarmaya başladı, ayrıldılar. Yeğenim evlerine girerken yakaladı, uzaklaştırma aldık. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyoruz, ama kız kardeşimizin hayatından endişe ediyoruz.” diyerek bildiklerini anlattı.

Katil zanlısı korodaki eski sevgilisi çıktı, “Çok sevdiğim için öldürdüm”

Ailenin şüphelendiği kişileri ifadeye alan Didim emniyeti, uzaklaştırma cezası olan Suat Aksoy’u ifade için emniyete çağırdı. Hatice Tusu’nun son görüntülerinde 10 Ekim akşamı evinden arabasıyla çıkarak Suat Aksoy’un evine gittiği görüldü. İlk sorgusunda “Evime geldi ama uyuyordum, kapıyı çaldığını bile duymadım” diyen Suat Aksoy’un arabasında bulunan kan izleri sorulunca öldürdüğünü itiraf etti. 2 evlilik yapan, emekli bankacı olan 58 yaşındaki Suat Aksoy “Aramızda üç yıllık bir gönül ilişkisi yaşandı. Sonra benden ayrıldı, yeniden barışmak için ısrar ediyordum. Bana başkasıyla ilişkisi olduğunu söyledi. Çok alkollüydüm, dayanamayıp boğdum. Ağzından kan geldiğini görünce panikledim, evde bırakıp çıktım. Gidip Hatice’nin arabasını aldım, evinin yakınlarına bıraktım. Daha sonra eve dönüp cesedi aldım ve arıtma tesisinin yanındaki bataklığa atarak kurtulmaya çalıştım.” Dedi.

Katil Suat Aksoy’un ifadesi üzerine emniyet ekipleri arıtma tesisi alanındaki bataklıkta arama çalışmalarına başladı. Bedenini çeken bataklıkta 4 el parmağının dışarda kalmasıyla Hatice Tusu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Katil ise mahkeme kararıyla tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevine gönderildi.