Nasır nasıl yok edilir? İşte nasırı evde yok etmenin en basit formülü...

Nasır nasıl yok edilir? İşte nasırı evde yok etmenin en basit formülü...

Nasır, ciltte görülen bir rahatsızlıktır. Bir bölgeye tekrarlanan bir basınç uygulanması sonucu oluşan nasır, kabarık ve sert bir yumru görünümündedir. Peki nasır evde nasıl yok edilir. İşte en basit yöntem...

Nasır, sürtünmeden kaynaklanan kalın deri lekeleridir. Genellikle ellerde ve ayaklarda oluşurlar ve normalde zararsız olsalar da tedavi edilmezlerse enfekte olabilirler.

Ayaklarımız gün boyunca vücudumuzu taşıyan en önemli organlarımızdan biridir. Bu yüzden ayak bakımına fazlasıyla önem göstermeliyiz. Peki oluşan bu nasırları nasıl önleyebiliriz?

İşte sizin için araştırdığımız bu formül ayaklarınızı bebek ayağı gibi yapacak!

LİMON 

Tek ihtiyacınız olan bir limon rendelemek. Rendelenmiş limonu nasırlarınıza koyun ve 15 dakika bekletin. Sonuç almak için bu ilacı birkaç gün boyunca yapın.

li.webp

ASPİRİN YÖNTEMİ 


Birkaç damla suyun içine birkaç tane a’spirin karıştırarak koyu bir macun kıvamında karışım yapılır. Nasırın üzerine bu a’spirin macunu sürülür ve bir bandaj ile kapatılarak gece boyunca bekletilir. Bu işlem nasır kaybolana kadar sürekli tekrarlanmalıdır.

nasi.webp

KABARTMA TOZU VE LİMON 

Bir kabın içerisine ılık su ve 2 yemek kaşığı limon suyu ekleyin. Nasırlı bölgeyi bu solüsyonda 2 dakika beklettikten sonra, kabartma tozunu da ilave edin. Ardından nasırlı bölgeyi 5-10 dakika daha bekletin ve nasırları ovarak çıkartın.