Öksürüğü şıp diye kesiyor, balgamın kökünü kurutuyor! İşte o doğal formül...

Öksürüğü şıp diye kesiyor, balgamın kökünü kurutuyor! İşte o doğal formül...

Kışın gelmesiyle birlikte hastalıklar da baş gösterdi. Öksürük ve balgam en çok görülen rahatsızlıkların başında gelirken çözüm olarak ise doğal yöntemler aranıyor. İşte balgam ve öksürüğü yok edecek o doğal yöntem...

Balgam problemi bilhassa gribal enfeksiyonlarda kişinin karşısına çıkan ve bitmek bilmeyen bir sağlık problemi olurken, balgam kişinin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürmektedir. Peki balgamdan nasıl kurtuluruz. Ne balgam söktürür? Balgamı kurutmak için ne kullanmalıyız? 

İşte balgamı söküp atan o etkili formül...

Balgamı söküp atabilmek, çok daha kolay nefes alıp verebilmek ve öksürmeden sağlıklı yaşam sürebilmek bu çayı mutlaka düzenli olarak için. İşte gerekli olan malzemeler;

1 parça taze zencefil

Kabuklu ve çekirdekli yarım elma

4 tatlı kaşığı bal

1 cezve su

1 adet çubuk tarçın

Suyu güzelce kaynatın ve kaynattığınız suyu ocaktan alın. Kaynamış suyun içerisine  çubuk tarçını, rendelenmiş zencefili, kabuklu ve doğranmış yarım elmaya ekleyin.

Akabinde suyun içerisine balı da ilave ederek karışımı 5 dakika kadar dinlendirin. Hazırladığınız bu çayı 3 -4 gün düzenli olarak tüketmeye özen gösterin. Düzenli olarak tükettiğinizde tüm balgamın kısa sürede yok olduğunu göreceksiniz.