'Onlar için el ele' kampanyası büyük destek

'Onlar için el ele' kampanyası büyük destek

İzmir'de Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), İzmir Valiliği ve İzmir Tarım ve Orman il Müdürlüğü'nün can dostlar için işbirliği sürüyor. 

İzmir'de Lider Pet Food tarafından Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP)'a bağışlanacak olan 5 ton mama can dostlara dağıtılmak için İzmir Valiliği ve İzmir Tarım ve Orman il Müdürlüğü'ne teslim edildi.

'Onlar için el ele' kampanyası büyük destek

Yapılan çalışmaları sosyal medyadan duyuran HAYTAP, konuyla ilgili açıklama yaptı.Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilcisi Esin Önder sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları belirtti;

"İzmir Valiliği-İzmir Tarım ve Orman il Müdürlüğü işbirliğimiz devam ediyor. HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) na Lider Pet Food tarafından bağışlanacak 5 Ton mamayı Sn Valiliğimiz ve 30 ilçe Tarım Müdürlüklerinde dağıtılmak üzere devir yapıp bu hafta mamalar bizden dedik. Bugun Lider Food Fabrikalarında İl Tarım şube müdürlerinden Yılmaz Şenkaya, Lider Food depo Müdürü Can Altınok, Temsilcilerimiz Senem Demirel Acar ve Şefika Yıldırım ile ilçelerin mamaları teslim almasını izledik. Lider Food "ONLAR İÇİN ELELE" kampanyası ile Corona günlerinde yine sokak canlarının yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tesekkür ediyor,bereketlerinin artmasını diliyoruz" 

'Onlar için el ele' kampanyası büyük destek

Özgür Tuğrul - İzmir