Sağlık çalışanlarından duygulandıran vasiyet videosu

Pandemiye karşı verdikleri büyük mücadeleyle 2020 yılına damgasını vuran sağlık çalışanları, vasiyetlerini "Nöbet Teslim Formu"na yazdığı videoyu paylaştı. Videoyu izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Sağlık çalışanları vasiyetlerini hazırladıkları bir videoyla duyurdu. Pandemiye karşı verdikleri büyük mücadeleyle 2020 yılına damgasını vuran sağlık çalışanları, vasiyetlerini "Nöbet Teslim Formu"na yazdığı videoyu paylaştı. Videoyu izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Nöbet Teslim Formu'na yazılan vasiyette şunlar yazıldı: 

"20.12.2020 tarihinde 24 saatlik nöbetimi devraldım. Korksam da cesurum, çünkü buradaki insanların bana ihtiyacı var. Tüm arkadaşlarım gibi görevimi eksiksiz yerine getirmek için buradayım . Endişelerim yok değil kaygılarım da öyle. Mesela 24 saatlik nöbet sistemi gücümüzü sınıyor. Evde bıraktığımız çocuklarımızın kreş eksikliğini de düşünmek zorundayız mesela düşünmemiz gereken bunca hasta varken. Oysa cephenin en önündeyiz ve Tek cephanemiz kendimiz.

Halkımızın sağlığını savunmak adına her türlü fedakarlığa hazırız fakat ağır iş yükünün ne zaman biteceğini, bunca emeğin ve alın terinin karşılığını ne zaman alacağımızı, daha kaç canımızı bu süreçte yitireceğimizi bilmeden amansız mücadele içerisinde nöbet arkadaşlarımdan izin isteyip hemşire odasında nöbet teslim defterini yazıyorum.

Düştüğüm yerde nöbetimi devralırsın. Vasiyetimdir."

İlgili Haberler