Troller Büşra Hemşire'yi terörist ilan etti!

Troller Büşra Hemşire'yi terörist ilan etti!

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sosyal medya üzerinden aşure istedikten sonra başına gelmeyen Büşra Hemşire şimdi de terörist ilan edildi. İşte skandaldaki detaylar...

Aykırı'dan Berat Temiz'in haberine göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan sosyal medya üzerinden aşure isteyen Büşra Hemşire'nin başına gelmeyen kalmadı.

Ölümle tehdit edilen, sonra sosyal medya üzerinden taciz edilen Büşra Hemşire mesajlarını silip, sosyal medya hesabını kapattı. 

Yaşanan gelişmeler sosyal medyanın gündemine otururuken, ABB Başkanı Mansur Yavaş, Büşra Hemşire'ye hakaret eden Kaan Altınok ile ilgili hem belediye hem de Büşra Hemşire adına suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Yavaş, yaşanan olaylarla ilgili "paylaşım yapmaya korkar hale geldik" açıklaması yaptı.

TERÖRİST İLAN ETTİLER
Büşra Hemşire'ye yönelik tehditlerin yanı sıra skandal bir detay daha ortaya çıktı. AK Parti destekçiliğiyle bilinen troll bir hesap, Büşra Hemşire'yi terörist ilan etti.

Tug Hun Hun ismiyle Twitter'da yer alan kulyaszaridi hesabı, Büşra Hemşire'yi hedef aldı. 

İşte o skandal mesaj:

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, Ankara Şehir Hastanesi'ne yolunuz düşerse eğer çok dikkat edin. Bu gibi devlet düşmanı ve terör sempatizanı tipler hemşire kılığında hastaneye sızmış olabilir !!!
@TC_icisleri
@AnkaraValiligi
@zafersahin06
@FUATUGUR @hilal_kaplan

Troll hesabın, mesajın altına İçişleri Bakanlığı, Ankara Valiliği gibi resmi kurumların yanı sıra iktidara yakınlığıyla bilinen Fuat Uğur ve Hilal Kaplan gibi isimleri etiketlediği görüldü.