Türk kahvesine 1 kaşık koyunca Zeplin motoru gibi çalışacaksınız!

Türk kahvesine 1 kaşık koyunca Zeplin motoru gibi çalışacaksınız!

Türk kahvesine 1 kaşık dahil ettiğinizde bağırsaklarınız motor gibi çalışacak. Bu yöntemle kabızlık sorununuz kökten çözülecek.

Türk kahvesi, kültürümüzün parmakla işaret edilen ve 40 yıl hatırının olduğu bir içecek. Yerli ve milli sıcak içeceklerimizden biri olan Türk kahvesinin sağlık için birçok faydası da bulunmaktadır. Türk kahvesinin içeriğinde bulunan bileşenler kişiyi depresyon, parkinson, alzheimer gibi ruhsal sorunlara karşı da koruyor.

Öte yandan Türk kahvesinin çeşitli bir takım özellikleri de vardır. Bunlardan bir tanesi şüphesiz sindirim sisteminin sağlığıyla bağlantılıdır. İşte sindirim sistemini düzenleyen o kahve tarifi...

adana-gar-kahvesi-shutter-2022.jpg

TÜRK KAHVESİNE TARÇIN EKLEYİN

Türk kahvesinin bu formülü sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasında çok önemli Bunun için Türk kahvesinin içerisine 1 çay kaşığı kadar toz tarçın ya da 1 adet çubuk tarçın ilave etmek yeterli oluyor.

Tarçının yağ yakıcı özelliği bulunurken, Türk kahvesi ile birleştiğinde metabolizmanın hızla çalışmasına yardımcı oluyor. Her gün 1 fincan tarçın ilave ettiğiniz Türk kahvesi ile sindirim sisteminizi düzene sokmanız mümkün.

Bu kür sayesinde aynı zamanda kan şekerini de dengeleme altına alarak tatlı krizlerine karşı önlem de alabilirsiniz.