Yapay Zeka Destekli Callhealer Sağlık Turizmi Sistemi Yayına Girdi

Yapay Zeka Destekli Callhealer Sağlık Turizmi Sistemi Yayına Girdi

Ülkemizin son yıllarda turizmde ve sağlıkta ortaya çıkan önemli bir açığını kapatan yeni bir platform bugünlerde aramıza katıldı.

Ülkemizin son yıllarda turizmde ve sağlıkta ortaya çıkan önemli bir açığını kapatan yeni bir platform bugünlerde aramıza katıldı. Türkiye’deki tedaviler ile eşsiz turizm imkanlarını bir arada harmanlayan bu yeni uygulama uzun yıllar adından söz ettirecek gibi duruyor.

Peki Callhealer Nasıl Çalışıyor?

Son yıllarda biliyorsunuz yapay zeka tabanlı uygulamalar neredeyse hayatımız için vazgeçilmez hale geldi. İşte bu yapay zekaya Callhealer farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Ziyaretçisinin ihtiyaçlarını anlıyor, ona en uygun tedavi alabileceği klinikleri önererek, aynı zamanda tedavi süresince de turistik faaliyetlerini organize ediyor. Hastalar sistem tarafından önerilen klinikleri seçip onlara ihtiyaçlarını anlatıyor, tahlil v.b. sonuçlarını paylaşarak, kliniklerden teklif ve tedavi önerisi alabiliyor. Sistem eş zamanlı olarak ta konaklama, uçak bileti, vip transfer gibi hizmetleri organize ederek güvenli bir ödeme sistemi ile hastaların şifacılarına gönül rahatlığıyla ulaşmalarını sağlıyor.

Hastalar Callhealer’a ne kadar Güveniyor?

Uluslararası bir ödeme sistemi ile Arapça, Almanca, İngilizce, Rusça ve Türkçe de dahil olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapan platformda, hastalar aynı zamanda klinikler hakkında detaylı bilgi bulabiliyor, yorumları okuyabiliyor, kafalarına takılan sorulara Callhealer Blog’larında cevap bulabiliyorlar. Sistem hem hastalara hem de sağlık merkezlerine, hastanelere ve kliniklere büyük kolaylıklar sağlıyor. Aynı zamanda güvenli ödeme sistemi ile de her iki tarafın da sisteme güveninin yükseltiyor.

Hangi Branşlarda Tedavi Almak Mümkün?

Callhealer platformu geliştiricileri, sistemde şu anda ağız ve diş sağlığı tedavilerinden, rinoplasti’ye kadar 14 ana tedavi branşı ve 100’e yakın alt branşta hastaların taleplerine cevap bulabildiklerini belirtmekteler. Yayına çıktığı ilk günden beri yoğun ziyaret alan uygulama, gelecekteki yerine şimdiden göz kırpıyor. 

Online Görüşme İmkanı da Mevcut?

Hastalar kararlarını verirken kararsız kaldıkları anda klinik doktorları ile online görüşme imkanı buluyor, tedavi süreçlerinde de rutin kontrollerini ve takiplerini yurtdışındayken bile online sağlayabiliyor, doktorlarından tavsiye alabiliyorlar.

               

http://www.callhealer.uk