Abdullah Ağırkan

Abdullah Ağırkan

SECCADE VE SİYASET

Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu

Türkiye’de troller üstünden yürüyen bir siyasal atmosfer odlukça gerçekçi tezler üretemeyiz. Her şeyi Manipüle eden bir aygıt oldukça gerçekçilik anlamını yitiriyor zihinlerde yazık ki…

 Düşünün en küçük şeyler dahi bir organize saldırı ve kuşatma aracına çevriliyor. Bu örgütlü kötülük yok edilmelidir!

Yaklaşık 15 yıllık CHP Üyesi Gazeteci-Yazar olarak gördüğüm, şahit olduğum en saygın din tezi sunan parti CHP’dir, din olgusuna en nezaketli davranan lider Kemal Kılıçdaroğlu ’dur.

 Böyle birine çamur atanların ahlakı sorgulanmalıdır.

Ramazan ayının içindeyiz ve bu kutsal ayda dahi sözde “dindar” kişilerin sosyal medya paylaşımlarına bakınız vede dinin nasıl bir araca dönüştüğü göreceksiniz işte onlar gerçek mümin değil günün cahillerdir şüphesiz.

Size kısa iki öğüt aktarayım; !

Bir kimsenin kıldığı namaza ve tuttuğu oruca bakmayanız. Konuştuğunda doğru söylüyor mu, kendisine bir şey emanet edildiğinde riayet ediyor mu, helal haram gözetiyor mu, insanlara merhametli davranıyor mu ona bakın.

Hz. Ömer

İnsanlığın onca acı ve savaşa tanık olduğu bu dönemde umarım gerçeğe ulaşma çabamız anlam bulur. Seçim süreçlerinde nezaketin olmadığı ve saldırganlığın bir yaşam biçimine dönüştüğü atmosferde şüphesiz bizlerde inandığımız DAVAYA sarılıp müdafaa edeceğiz her şeye – her ne olursa! Karşı koyacağız şüphesiz.

 Zalime gelip çatan adalet günü, mazlumun uğradığı cevir ve cefa mihnetinden çetindir. Şiddet son dereceyi buldu mu ferahlık gelir çatar. Bela halkaları tam daraldı mı genişlik yüz gösterir.

Hz. Ali

İnsanlık belki de en somut biçimde bu yıkım çağından dayanışma içinde kurtulacak. Bunun başlangıç fişeği 14 Mayısta ülkemizde neden olmasın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar