Gözlerini kan bürüdü

Eski FETÖ sevicilerin gözlerini kan bürüdü. Sorsan bunlar Müslüman!

Sizin yapmayı hayal ettiğiniz bu katliamlar dibinin neresinde var desen vereck cevapları yok.

Oysa dinin birinde yeri var, bu katliamların.

Neyse

11 Mayıs 2020 tarihinde İktidara yakınlığıyla bilinen sözde gazeteci Fatih Tezcan, "Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız?" dedi.

Yetmedi sözlerine şöyle açıklık getirdi; “Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden?”

Peki, böyle bir tehditten sonra ne oldu?

Hiçbir şey, üstelik bir de dindaşları tarafından tebrik edilmiştir.

Oysa hırsızlıkları, yolsuzlukları, ihanetleri, ortaya çıkaran Atatürkçü kanallar kapatılırken gazetelere ve gazetecilere ise ceza yağdırılıyor.

Bakın Tezcan, Gülen hakkında neler diyordu:

Resim

Ülke TV’de Esra Elönü’ün sunduğu “Arafta Sorular” isimli programın 9 Mayıs 2020’de konuk olan FETÖ’ kanallarının programcısı Münip Engin Noyan’ın eşi Sevda Noyan, “15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” sözleriyle tepki toplarken ne garip ki, hükümet kanalından hiçbir itiraz gelmiyordu.

2013 yılına ait paylaşımında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldığı ortaya çıkan Sevda Noyan, “Bugün putları kırma günü. Kendimize gelme günü. Bir ölümlü kuldan gel bizi kurtar diyenlere, ibretle bakma günü. Bugün, hep o gün…” ifadeleri ile dikkat çekmişti.

Hadi gelin bir de Sevda Noyan’ın Fetullah güzellemesine bakalım;

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin “mazeret” bildirerek Sevda Noyan’ın bu sözlerinin değerlendirileceği olağan Üst Kurul toplantısına katılmıyor. Böylece Noyan’a ve TV kanalına ceza verilmiyordu.

Şahin, “Ceza verip darbecileri mi sevindirelim” diyebiliyordu...

Bunlar nasıl Müslüman?

Kadınlara ve çocuklara gözlerini diken bu insanlar bu gücü nereden alıyor?

Bu katliamlar hangi dinde var?

Yahudilerin kutsal kitabı; (I. Samuel, bab 15, ayet 3, s 286)

"Onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme, erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür."

Bunların kaynağı bu, güçleri malum; hükümet!

Ne diyelim; Allah cümle mümin ve Müslüman kullarını bunların şerrinden korusun.

Önceki ve Sonraki Yazılar