GÜLŞEN VE İMAM HATİPLER

Tarih; 25 ağustos 2022
Şarkıcı Gülşen 4 ay önceki sözlerinden dolayı tutuklandı.
Şaka gibi ancak gerçek.
Aynı gün İmam hatip liseleriyle ilgili sözleri üzerine hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen'in gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.
Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülşen Çolakoğlu buradaki sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan Gülşen sosyal medya hesabından ‘özür’ paylaşımında bulunarak "Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum." sözlerine yer verdi.
Ama bu savcıları etkilemedi ve Gülşen tutuklandı.
Gülşen ifadesinde söz konusu konserin 30 Nisan 2022 tarihinde Ataşehir’de olduğunu söyleyerek, “Ben 25 yıllık sanatçıyım. Benim müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Benim kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı imamdır. Ayrıca arkadaşlarla kendi aramızda aptal, salak, sapık olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur” .
dedi.
Bütün bu açıklamalara rağmen savcılar Gülşen’in tutuklanmasını istediler, hakim de tutukladı .
Oysa ülkede yolsuzluk yapanlar, hırsızlar kaçakçılar, hep birlikte halay çekiyor kimse onların tutuklanmasını istemediği gibi onlarla ilgilenmiyorlardı bile.
Sedat Peker hırsızları, rüşvetçileri, hainleri ifşa ediyor, cemi cümle üç maymunu oynuyordu.
Gelin şimdi bazı imam hatiplerdeki taciz ve tacavüz olaylarına bakalım:
06 Kasım 2018; tarihinde, Öğrencisini taciz eden imam hatip öğretmeninin savunması: Eğer şeytan yanılttıysa Allah'a sığınırız!
"Tatlışım, öptüm paşam, güzel oğlum..."
Bilgisayarındaki cinsel içerikli görüntüleri sildirmek için çağırdığı 15 yaşındaki öğrencisine, “Tatlışım... Öptüm paşam... Yoksa azgınlaşırsın mmm” diye mesajlar atan, özel arabasıyla da plaja götüren öğretmene 3 yıl hapis istendi. Öğretmen, “Eğer şeytan yanılttıysa ve yanlış bir şey yapmışsak Allah’a sığınırız” dedi.
Der, nasıl olsa onlara ceza yok.
01.04.2022  tarihinde ise; Antalya'da bir imam hatip lisesinde meslek öğretmeninin kendilerini taciz ettiğini söyleyen 3 öğrenci şikayetçi oldu. Okul yönetimi aylarca olayı örtbas etti, öğretmense başka okulda görevlendirildi.
Ne yani bir de cezalandırılacak mıydı?
26 Ocak 2016 tarihli olayda tam bize göreydi. İmam hatip lisesinde cinsel istismar skandalı
Başkentteki Keçiören İmam Hatip Lisesi’nde bir öğretmen hakkında 12 öğrencisine cinsel istismardan dava açıldı. Ama öğretmen halen aynı okulda görevde
15 Şubat 2022 tarihinde İki yıl önce Sivrihisar Dümrek Ortaokulu müdürüyken, bir kız öğrencisini kaçırmakla suçlanmasının ardından hakkında başlatılan soruşturmada Mustafa K. Hafif disiplin cezasına çarptırıldı.
Ceza almamasından cesaret alan Mustafa K., 3 Eylül 2021 tarihinde, Alpu Ortaokulu ve Alpu Ertuğrulgazi İmam Hatip Okulu’na müdür olarak atandı. Ardından bu iğrenç eylemini gerçekleştirdi.
Gülşen hakkında söylediği sözler nedeniyle jet hızıyla çalışan adalet bu tacizcileri es geçiyordu.
İmam Hatiplerdeki taciz ve tecavüzler bunlarla da sınırlı değil, onlarca, yüzlerce…
Şeriatçılar namaz kılmayanlar öldürülmeli, oruç tutmayanlar dövülmeli diye bangır bangır bağırırken adalet bunların karşısında sus pus oluyordu.
Ne diyelim?
Allah sonumuzu hayreyleye….

Önceki ve Sonraki Yazılar